Η πεφωτισμένη Δεξιά στηρίζει ΝΔ

16:05 7/4/2019 - Πηγή: Antinews

Ο μέγας μύστης αποδείχθηκε και μέγας ψήστης: με έψησε, συμφωνώ μαζί του.

Η Νέα Δημοκρατία το τερμάτισε στη διεύρυνση. Προσελκύει το σύνολο του δημοκρατικού τόξου: κομμούνιστες/σημιτικολαλιωτικούς λόγω Χειριστή Προέδρου, αριστεροπαρασάνταλους λόγω μισοΑθηνομπήχτη, κρυφοπασόκους εθνικοσοσιαλιστές λόγω Ταλιγουρεύεστε, εθνικοσοσιαλιστές τέκτονες λόγω Τσεκουράτου, διεθνιστές τέκτονες λόγω του ante portas ΠΘ κοινής εμπιστοσύνης, εθνικοσοσιαλιστές ευρωπατριώτες λόγω Καραμανλικών,

Ματαλιστές Καιοσημαιάκηδες λόγω Μπάρμπι, υποστηρικτές δικαιωμάτων μειονοτήτων (λ.χ. παιδεραστών) λόγω Μισέλ, τον Μισέλ τον ίδιο και τους λοιπούς του κλαμπ «Ήμουν με τον Εθνάρχη, τζιπάρα άμα λάχει.», και τέλος πάντων όλο το υπόλοιπο κακό συναπάντημα. Διεύρυνση. Πολύ μεγάλη διεύρυνση. Μιλάμε για τέτοια διεύρυνση, που καταστράφηκε τελείως ο ιδεολογικός σφιγκτήρας. Ίσωμα.

Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, εξαιρουμένης της εντός Βουλής και εκτός δημοκρατικού τόξου Χρυσής Αυγής, και του εκτός Βουλής και εκτός δημοκρατικού τόξου ΡουβικωνοΑνταρσύα, η Νέα Δημοκρατία πιάνει σχεδόν όλο το φάσμα.

Σχεδόν; Τί λείπει; Η πεφωτισμένη Δεξιά. Εμείς οι γνησιοΔεξιοί/σκληροΔεξιοί. Ο κρυφός πόθος των μαλακοδεξιών. Το Ιερό (ιδεολογικό) Δισκοπότηρο του πατριωτισμού.

Δεν είναι σωστό να στερήσουμε την ιστορική ευκαιρία από την τίγκα διευρυμένη ΝΔ να εκλέξει 300 βουλευτές, αφού πιάνει όλο το φάσμα. Αν όχι 300, τουλάχιστον 200 (180 για να κάνει τις συνταγματικές αλλαγές που θέλει και 20 για να τους διώξει, έτσι, για να σφίξουνε οι πισινοί των υπολοίπων).

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ότι η διασφαλισμένη καθαρότητα του πολιτικού μηνύματος της ΝΔ θα αποτρέψει οποιονδήποτε ψηφοφόρο ανεξαρτήτου ιδεολογίας (ελέω διεύρυνσης) από το να ψηφίσει οτιδήποτε άλλο. Ο γιαλός θα προσαρμοστεί στο πώς αρμενίζει το καράβι. Σίγουρα πράγματα. Όχι όπως το 2012, που η αντιμνημονιακή ΝΔ έστριψε σοσιαλιστικά/μνημονιακά και ο κωλογιαλός δεν ακολούθησε για να τη βγάλει αυτοδύναμη... Ντροπή του!

Αφού λοιπόν η ΝΔ βλέπει ότι δεν βγαίνει αυτοδύναμη επειδή η πεφωτισμένη Δεξιά δεν συναινεί με ένα νεύμα, σαν του Ανδρέα στη Μιμή, αποφασίσαμε να το κάνουμε. Για δύο λόγους.

Προεκλογικά, η ΝΔ θα χάσει κάθε δικαιολογία για τον γιαλό/λαό: θα πάρει το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα δεδομένου του (οικτρού, θλιβερού, σοσιαλδημοκρατικού κατά τη γνώμη μας) πολιτικού μηνύματος που εκπέμπει. Χωρίς κάποια τροχοπέδη. Θα πρέπει δηλαδή να μαζέψει τους 200 βουλευτές που προανέφερα. Αν δεν το κάνει, είναι απλά ένα διευρυμένο τίποτα με μπόλικο καθόλου. Έριξε τη μπάρα τόσο πολύ που ακόμα και έρποντας βρίσκει. Φιάσκο εκ των έσω.

Μετεκλογικά, η ΝΔ ή θα βγει αυτοδύναμη ή θα συγκυβερνήσει - δεν έχει σημασία με ποιόν. Σημασία έχει τί θα κάνει. Το γεγονός ότι δεν υπόσχεται τίποτα δεν αποτελεί χαμήλωμα του πήχη σε επίπεδο που σίγουρα θα περάσει, όπως λανθασμένα πιστεύουν τα τίποτα που το υποστηρίζουν και θέλουν να νοιώθουν επαρκείς με τη σύγκριση, όπως οι μικρομόριοι κάνουν σεξοτουρισμό στην Ασία μήπως και νοιώσουν Γκουσγκούνηδες. Ούτε πρόκειται να πάρουν την εξουσία με καθεστωτικές λογικές τύπου Περιστέρας, ώστε να ισοπεδώσουν τα μέτρα σύγκρισης. Δεν θα γίνει. Εμείς ελπίζουμε να τα πάει εξαιρετικά, ανέλπιστα καλά, περίφημα! Όμως πιστεύουμε ότι θα τα σκατώσει big time, νομοτελειακά. Και όταν τα σκατώσει, οι Εφιάλτες της Δεξιάς, οι αλληλέγγυοι καταληψίες της παράταξης που στηρίζουν κομμουνιστές, διεύρυνση, ευρωπατριωτισμό και άλλα σχετικά, θα έχουν τύχη χειρότερη των Ναζί μετά τον Β’ΠΠ. Θα τους λιντσάρουν (πολιτικά;) για να μην υπάρξουν άλλοι Εφιάλτες του σοσιαλισμού στην πατρίδα μας. Οριστικά και αμετάκλητα. Προφανώς δεν αναφέρομαι στον Μητσοτάκη, αλλά στις εκατοντάδες κομματοσκυλοκένταυρων που διαλύουν την πατρίδα για να εξαργυρώσουν την κομματική τους επένδυση, που θεωρούν ότι σκοπός είναι να κυβερνήσουν με κάθε κόστος και με κάθε περιεχόμενο, αρκεί να είναι αυτοί που θα κάνουν το σοσιαλιστικό πλιάτσικο.

Τελευταία σας ευκαιρία λοιπόν. Ειλικρινά ευχόμαστε να πετύχετε για το καλό της πατρίδας. Αν δεν το καταφέρετε, το να πιείτε μόνοι σας, από φιλότιμο, κώνειο είναι το καλό -για εσάς- version. Κομματοσκυλοκένταυρος με φιλότιμο βέβαια δεν υπάρχει, γι’αυτό και την επομένη που θα τα σκατώσει η ΝΔ (δηλαδή ο Μητσοτάκης, ο Σαμαράς, ο Καραμανλής και οι ακόλουθοί τους, όλοι μαζί, σε πανστρατιά, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ, ευθυνόμενοι έναντι της πεφωτισμένης Δεξιάς αλληλεγγύως και εις ολόκληρον ως αυτοφειλέτες, παραιτούμενοι ρητώς από οποιοδήποτε δικαίωμα ή ένσταση διαιρέσεως ή διηζήσεως), όλοι ανεξαιρέτως οι ιδεολογικοί Ρομά της Δεξιάς κρυφτείτε για 50 χρόνια.

Γι’αυτό οι σκληροΔεξιοί θα στηρίξουμε ΛΥΣΣΑΛΕΑ τη Νέα Δημοκρατία.

Με αγάπη και ευχές,

Η πεφωτισμένη Δεξιά.

ΥΓ/1. Η θέση Μεϊμαράκη εναντίον του Άδωνι δεν είναι πολιτική αλλά θεσμική: ο Άδωνις δεν είναι δεξιός, είναι πολιτικός χαμαιλέων, αλλά κάνει κάτι -υπό φυσιολογικές συνθήκες για φορέα προς εξυγίανση- αυτονόητο, δηλαδή μιλάει. Σε ένα κόμμα σάπιο από την άκρη του φυτού μέχρι τον υδροφόρο ορίζοντα, οι νοικάρηδες (ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οι μη Καραμανλικοί) δεν δικαιούνται να μιλάνε. Ό,τι πει ο Καραμανλής και μόνο αυτό. Τί λέει ο Καραμανλής; ΝΑΙ στο μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου, ένα φτηνό δελτίο τύπου για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, δουλίτσες με αγγελιοφόρο τον Αντώναρο, προληπτικές προσαγωγές πατριωτών με την Παπακώστα, συναντήσεις αποχαύνωσης μέχρι να δώσει σκυτάλη στον Κωστάκη Τζούνιορ, και πάει λέγοντας. Τέτοιο οικοδόμημα δεν μπολιάζεται. Καίγεται από τη ρίζα και οι τοξικές του στάχτες πετάγονται στον ωκεανό.

ΥΓ/2. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι η ΝΔ αποτελεί λιγότερο χειρότερη επιλογή από άλλους. Δεν είναι αυτό το κριτήριο. Η ΝΔ της Κλίντον, της Γερμανίας και του κεντροευρωπαϊκού κατεστημένου είναι επικίνδυνα εκτός του ιστορικού momentum, όπως ήταν ο Γεώργιος Παπανδρέου που επαναδιαπραγματεύτηκε μονομερώς τις συμβάσεις του Tom Pappas. Το κριτήριο της επιλογής μου είναι καψίματος των αγριόχορτων που έχουν ριζώσει στο πατριωτικό χωράφι.

ΥΓ/3. Ψηφίστε με πρόσωπο και να τιμήσετε το λόγο σας. Να πάτε να βρείτε όλους όσους ψηφίσετε και να τους πείτε «Θα σε ψηφίσω να κάνεις όσα λέει το πρόγραμμά σου και όσα λες δημόσια και ιδιωτικά. Αν με κοροϊδέψεις, αν δεν τα κάνεις, ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θα έρθω, θα σε βρω και θα σε λιντσάρω (πολιτικά;).» Αν απαντήσει «Αν δεν τα κάνω, μη με ξαναψηφίσεις.» ή «Αν δεν τα κάνω, κάνε μου μήνυση» ή «Ε, τότε μη με ψηφίσεις, δεν τη θέλω την ψήφο σου.» να του απαντήσετε «Θα σε ψηφίσω θέλεις δεν θέλεις και θα κρατήσω το λόγο μου.» και να τον κρατήσετε.

ΥΓ/4. Ο Καραμανλισμός επανιδρύει το κράτος ασταμάτητα. Η νυν διευθύντρια του γραφείου του Καραμανλικού υπουργού καταπολέμησης της διαφθοράς του ΣΥΡΙΖΑ ήταν παράλληλα και νόμιμη εκπρόσωπος εταιρίας με έδρα το γραφείο Αρτεμίου (της Βενεζουέλας, του Παππά, και όχι μόνο). ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ μιά γροθιά (ενάντια) της ολιγαρχικής διαπλοκής και της κομματικής κονόμας. Αντιδρούν μόνο οι νοικάρηδες της ΝΔ, που πληρώνουν τον ιδιοκτήτη για να τους επιτρέπει να έχουν το ρόλο μπροστινού αυτοφωράκια. Σας γλεντάει ο Καραμανλής διαλύοντας την Ελλάδα και γελάει. Όπως προείπα: κάψιμο των αγριόχορτων που έχουν ριζώσει στο πατριωτικό χωράφι μέχρι την τελευταία ρίζα, μόνο έτσι θα καταφέρει να ζήσει η πατρίδα. Για να γίνει αυτό, όλοι ψηφίστε ΝΔ: ξελογγώστε τα αγριόχορτα, να βγουν στην επιφάνεια για να καούν. Με πλήρη συνευθύνη όλα τους.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα