Η Γεροβασίλη βρίζει τον Σαμαρά από το Liberal.gr!!!

15:37 1/7/2016 - Πηγή: Antinews

Εδώ και μήνες, για όσους δεν το γνωρίζουν, υπάρχει ένα site που λέει ότι κινείται στον φιλελεύθερο χώρο, το Liberal. To λέει και το όνομά του, το δηλώνουν και οι δημιουργοί του. Ο ένας είναι ο γνωστός δημοσιογράφος Θανάσης Μαυρίδης, ο οποίος αφού τα «έσπασε» για τη μοιρασιά στο Capital με τον Θ. Φιλιππόπουλο, πήρε ένα καλό πακέτο κι έστησε το νέο του μαγαζί. Μαζί του ο γνωστός σε όλους και... Σαμαρικότερος του Σαμαρά, όπως δήλωσε ο ίδιος (στην Ελλάδα άλλωστε είσαι ό,τι δηλώσεις) Γιώργος Μουρούτης. Ο τελευταίος είναι αυτό που λένε «κυνηγάμε το χρήμα», φέρνει τα λεφτά στο μαγαζί εν ολίγοις. Κάτι η θητεία του στο Μαξίμου, κάτι οι γνωριμίες με τα media shops που κάνουν κουμάντο, κάτι η τάση του να εκμεταλλεύεται τις γνωριμίες που του έδωσε η τύχη του να είναι κοντά στον Σαμαρά, όλα αυτά τα «πούλησε» στο νέο μαγαζί.

Το καλύτερο που «πούλησε» τόσο καιρό, όμως, είναι ότι στο Liberal βασικό στήριγμα είναι ο ίδιος ο Σαμαράς. Αν ρωτήσεις κάποιον περαστικό που ξέρει το συγκεκριμένο site θα σου πει με σιγουριά ότι είναι «όργανο» του πρώην πρωθυπουργού, ότι αυτός το έστησε βάζοντας μπροστά τον Μουρούτη και τον νεοφιλελέ Μαυρίδη. Επίσης, αυτό που πουλάει ο άλλοτε «βασιλιάς του τουίτερ στο Μαξίμου» είναι ότι το Liberal στήθηκε για να ξαναφτιάξει ο Σαμαράς την πολιτική του καριέρα και να στηρίξει το έργο που έχει κάνει.

Κάπως έτσι βγάζουν λεφτά και κάνουν χτυπήματα οι άνθρωποι, όμως, ουδεμιά σχέση έχει ο Σαμαράς μ' αυτούς. Απόδειξη; Τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει μια στροφούλα προς την κυβέρνηση ή για κάποιους έχει κάνει στροφή η κυβέρνηση προς τον... φιλελεύθερο χώρο θέλοντας να πάρει μερίδιο από τη ΝΔ του Μητσοτάκη.

Εν πάση περιπτώσει δεν είναι καθόλου τυχαία η στροφή καθώς το Μαξίμου αναζητά εναγωνίως διόδους στα μέσα ενημέρωσης... με το αζημίωτο βεβαίως βεβαίως.

Άραγε πόσο τυχαία είναι η «αποκλειστική συνέντευξη» της Όλγας Γεροβασίλη στο Liberal; Και όχι μόνον αυτό, αλλά και το γεγονός ότι η κυβερνητική εκπρόσωπος περνά από... γενεές δεκατέσσερις τον Σαμαρά; Τι έγινε; Στο... Σαμαρικό site, όπως διαδίδει ευσχήμως ο Μουρούτης στον δεξιό χώρο, η Γεροβασίλη βρίζει τον Σαμαρά;

Λέει συγκεκριμένα:

«Στο βαθμό που εξαρτάται από εμάς δε συντηρούμε, δεν προάγουμε στο δημόσιο χώρο και αντιπαλεύουμε αυτά που θυμάται καλά ο Ελληνικός λαός πως γίνονταν απ’ την Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Δηλαδή, το κομματικό κράτος του «συστήματος 4-2-1» και το να στρέφεται η μια κοινωνική ή επαγγελματική ομάδα εναντίον της άλλης, και τελικά κι οι δυο να χάνουν, για να κερδίζουν οι «συνέταιροι» της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ».

Και συνεχίζει:

«Άλλωστε, τι διαφορετικό λέει, για παράδειγμα, το UKIP ή ο Ορμπάν από τον πρώην πρόεδρο της «φιλοευρωπαϊκής» ΝΔ, ο οποίος υποσχόταν ότι «θα διώξει τα παιδιά των μεταναστών από τα νηπιαγωγεία», με την εκπρόσωπό του να αλαλάζει στα τηλεπαράθυρα ότι «οι πρόσφυγες έχουν εισβάλει στα νησιά μας»;

Και καταλήγει την επίθεσή της:

«Πρέπει να τονίσω σε αυτό το σημείο, ότι από το 2010 ως το 2014, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, έχουν προχωρήσει σε διαδοχικές νομοθετήσεις διάλυσης των εργασιακών δικαιωμάτων: Επιχειρησιακές συμβάσεις χειρότερες των κλαδικών, κατάργηση της επεκτασιμότητας, μείωση του χρόνου μετενέργειας, παράκαμψη των συνδικαλιστικής αντιπροσώπευσης μέσω «ενώσεων προσώπων», απομείωση του ρόλου της διαιτησίας, πολλαπλές μειώσεις αποδοχών δια νόμου, διεύρυνση ομαδικών απολύσεων, αποδυνάμωση του ατομικού εργατικού δικαίου. Έφεραν τη χώρα σε σημείο να υστερεί ακόμη και σε σχέση με τα στοιχειώδη δικαιώματα όλης της υπόλοιπης Ε.Ε. και αυτά έχουμε φτάσει να υπερασπιζόμαστε σήμερα».

Αν λοιπόν στο... «Σαμαρικό» site του κ. Μουρούτη και του κ. Μαυρίδη αφήνουν αναπάντητες τις προκλήσεις, για λίγη εξουσία ή για λίγη διαφημισούλα, τότε έχουν πολύ σοβαρό πρόβλημα. Είναι κατ' αρχάς «πούλημα» του πρώην πρωθυπουργού από... δήθεν δικούς του ανθρώπους οι οποίοι έκαναν καριέρες με την ιδιότητα «συνεργάτης του Σαμαρά».

Δεύτερον είναι προσπάθεια εξαπάτησης ενός κόσμου που ανήκει στον κεντροδεξιό χώρο. Του πουλάνε δηλαδή μεταρρυθμιστικό οίστρο και την ίδια στιγμή «γλείφουν» την κυβέρνηση της αποτυχίας για να τα έχουν καλά με το σύστημα Τσίπρα.

Οι μάσκες έπεσαν. Η κ. Γεροβασίλη μας έδειξε το πραγματικό τους πρόσωπο αλλά και επιβεβαίωσε αυτό που έλεγε κάποτε ο Κατσιφάρας για αντίστοιχους συνεργάτες του Ανδρέα. «Αυτούς ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας δεν θα τους ήξερε».

Antinews

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα