Η αριστερά του χαβιαριού αποκαλύπτεται

Ένα άλμα πιο γρήγορο κι από τη φθορά αναζητά ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά είναι δύσκολο να το κάνει. Η φθορά της κυβέρνησης θα έρθει τόσο γρήγορα, η απομυθοποίηση θα είναι τόσο ταχύτατη που ούτε το άστρο του Τσίπρα μπορεί να βοηθήσει, ούτε το γεγονός ότι στη ΝΔ παίζουν τον παπά για να δουν που θα κάτσει το χαρτί.

Η τάξις και ηθική της αριστεράς αρχίζει

και φθίνει και δεν μένουν παρά να αποκαλυφθούν δύο τρία σκανδαλάκια, δύο τρία dealάκια προκειμένου να τους σιχαθεί ο κόσμος αφού πρώτα καταλάβει ότι απλά το παλιό ΠΑΣΟΚ μεταλλάχθηκε.

Η κυβέρνηση της δεύτερης φοράς αριστερά έχει επίσης ένα τεράστιο πρόβλημα. Γράφει στα παλιότερα των υποδημάτων της τη Δικαιοσύνη. Οι μετοχές του Φλαμπουράρη και το πόθεν έσχες του Σταθάκη είναι πράξεις που διώκονται ποινικά.

Επίσης, η κυβέρνηση γράφει στα μαύρα κατάστιχα τις δικαστικές αποφάσεις για τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων ενώ «έσκασε» και η υπόθεση με τη Σαββαϊδου και τη διορία ενός έτους που έδωσε κατά παράβαση στα κανάλια για να πληρώσουν το φόρο διαφήμισης.

Όμως, το ηθικό πλεονέκτημα μοιάζει να ραγίζει καθημερινά, πέραν της κατάρρευσης της ριζοσπαστικής ιδεολογίας. Ο Τσίπρας έχει παραδοθεί πλήρως στις ορέξεις των δανειστών. Ακόμη και η άρνηση των κοινών περιπολιών στο Αιγαίο ήταν «μισή» μη τυχόν και προσβάλλει την φίλη του την Άνγκελα που τον βλέπει και ευφραίνεται η καρδιά της.

Στο εσωτερικό μέτωπο ο εκατομμυριούχους Σταθάκης, οι δικαιολογίες που ψέλλισε για να κλείσει το θέμα και ο σάλος που έχει προκληθεί ακόμη και μέσα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ είναι τα προεόρτια της θύελλας. Ο δε μπάρμπα Αλέκος συνεχίζει να έχει μετοχές της εταιρείας του διαπράττοντας αδίκημα όπως είπε και ο Μ. Βορίδης.

Το άλλο σκάνδαλο που θα σκάσει σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά σε κορυφαίο υπουργό που κάνει βόλτες με ελικόπτερο και γενικά το μισό υπουργικό συμβούλιο περνά ζωή και κότα, ζει μια χαρά τη ζωή του, κάνει τα παιχνίδια εξουσίας του, παίζει και «μαύρα» στο Χρηματιστήριο με «μπροστινούς» και ας φωνάζουν οι χαχόλοι για τις περικοπές στις συντάξεις.

Ποιος θα ξεχάσει άραγε τον Μητρόπουλο με το «μαύρο» εκατομμύριο ή τον Τσουκαλά με το χρυσό εφάπαξ; Ποιος θα ξεχάσει τη Φωτίου με τα λεφτά στο εξωτερικό ή τον Τσακαλώτο με τα χιλιάδες ευρώ σε μετοχές που... βρήκε από τον μπαμπά του;

Η αριστερά του χαβιαριού αποκαλύπτεται αλλά όταν θα βγουν στη φόρα κι άλλες περιπτώσεις προκλητικής ζωής και κρυφών συμφωνιών κάτω από το τραπέζι τότε θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου.

Κι όλα αυτά θα συμβαίνουν ενώ ο κόσμος θα πληρώνει φόρους με μειωμένους μισθούς και συντάξεις. Οι αγρότες ετοιμάζουν τα τρακτέρ, το ΠΑΜΕ ζεσταίνεται για νέα επαναστατική γυμναστική και κάποιοι επιχειρηματίες που έχουν στηρίξει τον Τσίπρα αρχίζουν και λένε «που το πάει αυτός; Θα μας ρίξει στα βράχια»;

Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα λοιπόν και η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να λύσει γρήγορα τα προβλήματά της. Γιατί αν κληθεί να κυβερνήσει θα πρέπει να είναι έτοιμη. Η χώρα δεν μπορεί να περιμένει.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα