Γιατί τέτοιο μένος για τον Σαμαρά από τη “Δημοκρατία”;

13:58 1/4/2016 - Πηγή: Antinews

Τον τελευταίο καιρό η εφημερίδα “Δημοκρατία” επιδίδεται σε έναν απίστευτο πόλεμο λάσπης κατά του Αντώνη Σαμαρά.

Όποιος παρακολουθεί την εφημερίδα θα έχει διαπιστώσει, ότι τα χτυπήματα κάτω από την μέση εναντίον του Σαμαρά, ξεπερνάνε ίσως κι αυτά των ΤσίπραΚαμμένου.

Όπως

μας πληροφορεί σήμερα, ο Κ. Μητσοτάκης αποδέχτηκε την πρόταση σύστασης εξεταστικής των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, για να στείλει μήνυμα στον πρώην πρωθυπουργό.

Μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, καθώς ακόμη κι ένας πρωτοετής φοιτητής πολιτικών επιστημών αντιλαμβάνεται ότι ο Μητσοτάκης είπε «ναι» στην εξεταστική για τα δάνεια κομμάτων - ΜΜΕ , επειδή ο Τσίπρας είπε όχι για την εξεταστική 3ου ΜνημονίουCapital controls.

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια, δηλαδή...

Ωστόσο, η εφημερίδα θα έπρεπε να γνωρίζει ότι το χρέος των 210 εκ. ευρώ δεν δημιουργήθηκε επί Σαμαρά, αλλά επί προηγούμενων ηγεσιών.

Επίσης, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι επί Σαμαρά μπήκε τάξη στα οικονομικά του κόμματος.

Είμαστε σίγουροι ότι στα επόμενα φύλλα της εφημερίδας θα υπάρξουν αναλυτικά ρεπορτάζ που θα παρουσιάζουν αντικειμενικά τόσο την διαχείριση Σαμαρά, όσο και των προηγούμενων ηγεσιών.

Υ.Γ. Είναι απορίας άξιο πως μια «δεξιά» εφημερίδα έχει ανάλογη γραμμή με την «Αυγή». Άλλαξε ιδεολογική ταυτότητα και δεν το καταλάβαμε;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα