Γιατί χαίρεται ο (μηντιακός) …κόσμος με την έλευση του Α. Τσιπίδη;

Όσο καλές προθέσεις και να έχει ο εκπρόσωπος της εταιρείας Cosmos Club, ο ceo για την ακρίβεια, Απόστολος Τσιπίδης, που κινείται μεταξύ Ρωσίας, Σερβίας και ΗΠΑ και τώρα κάνει απόβαση στην Αθήνα για τον νόμιμο ιντερνετικό τζόγο, το πρόβλημα δεν βρίσκεται σε αυτόν και τις μπίζνες του αλλά στην όρεξη που ανοίγει

στους παραπαίοντες επιχειρηματίες των media που έχουν συνηθίσει σε από μηχανής θεούς, «σωτήρες» τύπου «αγοράζω ό,τι πετάει» σαν τον Γ.Κοσκωτά στο παρελθόν και τον Λ.Λαυρεντιάδη στην πιο πρόσφατη ιστορία της μηντιακής τρέλας.

Η όχι και τόσο διαδεδομένη ακόμη είδηση ότι ο πολυμήχανος και δαιμόνιος εκατομμυριούχος Απόστολος Τσιπίδης εισέρχεται στην αγορά των internet cafes με στόχο την εξαγορά περί των 500-600 σημείων (internet cafes) σε όλη τη χώρα προκειμένου να δημιουργήσει τους επόμενους 18 μήνες, δίκτυο ονόματι “Capital Net” συστήνοντας, σύμφωνα με δηλώσεις σε μετόχους και συνεργάτες της εταιρείας του, 5.500 θέσεις εργασίας, έρχεται ως μάνα εξ ουρανού και λειτουργεί προς το παρόν ψυχολογικά.

Η νέα επιχειρηματική δραστηριότητα θα έχει στόχο συν τοις άλλοις και προσφορά υπηρεσιών 24 στοιχηματικών εταιρειών που έχουν προσωρινή άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα (Centric, B2B, Βetshop κ.ά.) που θα έρθουν σε ευθεία μετωπική σύγκρουση με τους Έλληνες μηντιάρχες που έμειναν εκτός παιχνιδιού γιατί εκπροσωπούσαν εταιρείες που δεν αδειοδοτήθηκαν. Ερώτημα παραμένει η στάση που θα τηρήσει ο ΟΠΑΠ ο οποίος προς το παρόν αρνείται να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο.

Η εταιρεία του Απόστολου Τσιπίδη θα επεκταθεί και σε άλλες δραστηριότητες ενώ άμεσα και συγκεκριμένα στις 27 Δεκεμβρίου θα ανακοινωθούν τα σχέδιά της. Μεταξύ αυτών, η εξαγορά εβδομαδιαίας εφημερίδας, η αγορά δικαιωμάτων μεγάλου δορυφορικού καναλιού για την Ελλάδα, η χορηγία στην κόκκινη ΠΑΕ μέσω μεγάλου συνεργάτη που δραστηριοποιείται στο ιντερνετικό στοίχημα και κυρίως η τροφοδότηση των ελληνικών media με 8-9 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση.

Ο 40χρονος Απόστολος Τσιπίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Τιμήθηκε από τη Δημοκρατία της Σερβίας για τη συμμετοχή του κατά τη διάρκεια του πολέμου Σερβίας – Βοσνίας Ερζεγοβίνης. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά μέσα από την Εταιρεία Cosmos Club η οποία κινείται στον χώρο των Συμβούλων Επιχειρήσεων. Ο Απόστολος Τσιπίδης έχει διατελέσει επίσης πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ Ηρακλή ενώ φέρεται να έχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με πολιτικούς παράγοντες μεσολαβώντας για λογαριασμό μεγάλων funds που προτίθενται να επενδύσουν στην Ελλάδα .

Keywords
Αναζητήσεις
χαιρευαι ο μιντιακος κοσμος τσιπιδης
Τυχαία Θέματα