Γιάννης Δαραβίγκας για νέος Γενικός Γραμματέας Εσόδων

Χαμός για τη θέση στη Γενική Γραμματεία Εσόδων. Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για τον διάδοχο του Χάρη Θεοχάρη λήγει την Κυριακή (15/6) και έχουν ήδη υποβληθεί δεκάδες βιογραφικά.

Αν προκηρυχθεί θέση Γενικού Γραμματέα Εξόδων θα υποβληθούν εκατοντάδες χιλιάδες βιογραφικά. Η επιλογή του νέου Γενικού και Γραμματέα των Εσόδων αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους», ως φαβορί για τη θέση ακούγονται ο Χάρης Τσαβδάρης, γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων, αλλά και ο Στέλιος Κουτνατζής, ειδικός σύμβουλος του υφυπουργού

Οικονομικών, Γιώργου Μαυραγάνη.

Καλοί όλοι οι υποψήφιοι, αλλά τον Γιάννη Δαραβίγκα δεν τον φτάνει κανείς. Θα ανακοινώνει τους νέους φόρους από την εκπομπή του Χίου. Θα ακούει τα εξ αμάξης από τον παρουσιαστή και όποιος τηλεθεατής δεν καλύπτεται από τις προσβολές, θα μπορεί με ένα μέιλ, ένα SMS, ή ακόμη και μια τηλεφωνική παρέμβαση να κάνει σκόνη τον Γενικό Γραμματέα.

Και ζωντανά στο στούντιο θα μπορεί να τον αποθεώνει με ώριμες ντομάτες.

Αυτός με το μειλίχιο ύφος του θα υπερασπίζεται τις επιλογές φόρων, χαρατσιών και λοιπών αιμοσταγών ενεργειών.

Με τον τρόπο αυτό θα αποκατασταθεί και η αδικία με την απομάκρυνση του από τον ΟΚΑΝΑ, μια λαμπρή καριέρα 24ωρης προσφοράς στον ελληνικό λαό. Το γεγονός ότι δεν υπήρξε δεύτερη μέρα, αναδεικνύει τις παθογένειες του διοικητικού συστήματος. Την ίδια ώρα η Κομισιόν και το ΔΝΤ, που είχαν εκφράσει ανησυχία για την απομάκρυνση του κ. Θεοχάρη, παρακολουθούν διακριτικά τη διαδικασία για την επιλογή του νέου προσώπου. Έχουν διαμηνύσει στην κυβέρνηση ότι δεν θα επιθυμούσαν ο διάδοχος να είναι πολιτικό πρόσωπο.

Εδώ μπορεί να προκύψει εμπλοκή με την υποψηφιότητα του Δαραβίγκα, μια κατεξοχήν πολιτική επιλογή κατευνασμού της οργής των φορολογουμένων, οι οποίοι ακούν τον Προβόπουλο να λέει ότι κοιμόταν με ευρώ και δεν ήξερε αν θα ξυπνήσει με δραχμή.

Στο ενδιάμεσο αυτό διάστημα όλοι εμείς οι υπόλοιποι ονειρευόμασταν χρήματα για να εξοφλήσουμε τους φόρους.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα