Γελοία μετάφραση για να πλήξουν τον Αντετοκούμπο

Με μια τουλάχιστον αστεία παραποίηση της πραγματικότητας προσπαθούν ορισμένοι σε πείσμα του κοινού αισθήματος να πλήξουν τον Γιάννη Αντετοκούμπο και την οικογένειά του και τελικά το μόνο που καταφέρνουν είναι να γίνονται ακόμα πιο ρεζίλι.

Οι «προστάτες» του ελληνικού έθνους ανακάλυψαν ύβρεις κατά της Ελλάδας σε σύνθημα που είχε γραμμένο στην μπλούζα του ο Θανάσης Αντετοκούμπο (αδελφός του Γιάννη) κατά τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο ΝΒΑ.

Στην πλάτη λοιπόν της λευκής μπλούζας του έγραφε με χρυσά γράμματα “Greek Freak Nation” . Οι γνωστοί «φρουροί της Ελλάδας» έβαλαν τη φράση στην ηλεκτρονική μετάφραση του ίντερνετ και αφού ανακάλυψαν ότι... η Ελλάδα είναι ένα φρικτό κράτος άρχισαν να το προωθούν παντού στολίζοντας τα «αχάριστα» αδέλφια Αντετοκούμπο με ότι ρατσιστικό επίθετο κυκλοφορεί.

Δεν μπήκαν βέβαια καν στον κόπο να ρωτήσουν να μάθουν τι σήμαιναν τα χρυσά γράμματα στην πλάτη του Θανάση . Γιατί αν το έκαναν θα τους χάλαγε η συνταγή , θα πήγαινε στράφι η προπαγάνδα. Γιατί αν το έκαναν θα μάθαιναν ότι ”Greek Freak” που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «τρελός Έλληνας» είναι το παρατσούκλι του Γιάννη Αντετοκούμπο στο ΝΒΑ και ο αδελφός του Θανάσης πρόσθεσε το “Nation” γιατί παρόντος και του ίδιου δημιουργείται μια μικρή ελληνική κοινότητα στον λαμπερό κόσμο του ΝΒΑ. «Το κράτος του Έλληνα τρελού» λοιπόν κι όχι «Η Ελλάδα είναι ένα φρικτό έθνος» για να το καταλάβουμε καλά.

Δυστυχώς λοιπόν για όσους ονειρεύονται με δική τους μετάφραση τα χρυσά γράμματα του Θανάση , θα πρέπει να γυρίσουν πλευρό μπας και βγουν από τον εφιάλτη που ζουν . Ή αν δεν θέλουν ας ψάξουν κάτι πιο ευρηματικό γιατί με τόσο παιδιάστικα τρικ το μόνο που καταφέρνουν είναι να μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο την “Greek Freak” κοινότητα όχι μόνο στο ΝΒΑ αλλά σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα