ΓΑΠ – Βενιζέλος αποφάσισαν να συνεδριάσει το… ΠΑΣΟΚ!

Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν η συνάντηση ΠαπανδρέουΒενιζέλου. Ο δεύτερος, που έχει αναδιπλώσει την τακτική του και επιμένει για εκλογές σύντομα, έφυγε εκνευρισμένος και περιγράφει μία συνάντηση σε ψυχρό κλίμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

και εκεί ο ΓΑΠ θα είναι πιο αποκαλυπτικός για τις προθέσεις του – ο Βενιζέλος πάντως εκτιμά ότι ο ΓΑΠ θα μιλήσει πριν τα Χριστούγεννα.

Ο ΓΑΠ για περισσότερο από μία ώρα στην συνάντηση κράτησε και πάλι κλειστά τα χαρτιά του χωρίς να πει αν θα ανοίξει το θέμα της διαδοχής. Το κοινό σημείο της συνάντησης ήταν ότι πρέπει να ενεργοποιηθούν τα κομματικά όργανα ώστε η πορεία να είναι «συντεταγμένη».

Ο ίδιος ο Βενιζέλος όλο και πιο φανερά εκδηλώνει την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος όποια διαδικασία εκλογής και αν επιλεγεί. Πάντως φαίνεται ότι δεν συμφωνεί με το σενάριο να παραμείνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο ΓΑΠ και να είναι άλλος ο υποψήφιος πρωθυπουργός, καθώς «θα καεί» για άλλη μία φορά.

Ανάμεσα στα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ ακούγεται όλο και περισσότερο το αίτημα για «καθαρές λύσεις», όμως όλα συναρτώνται από τον χρόνο των εκλογών, που μπορεί να τον επιλέξει και να τον επιβάλει η ΝΔ! Πάντως υπάρχει εκνευρισμός στους δελφίνους (όπως ο Χρυσοχοϊδης που τα κατήγγειλε), οι οποίοι βλέπουν την κωλυσιεργία και τις μεθοδεύσεις του ΓΑΠ για να παραμείνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα