Φάρσα του ΣΚΑΙ στην Κανέλλη για την ΧΑ!!!

Tην έντονη αντίδραση του ΚΚΕ προκάλεσε η φάρσα που επιχείρησαν να κάνουν στη Λιάνα Κανέλλη συντελεστές σατιρικής εκπομπής στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Το θέμα «Χρυσή Αυγή» δεν προσφέρεται για φάρσες και από αυτή την άποψη δεν δικαιολογείται το «αστείο» σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη

μέσα στο στούντιο του ΣΚΑΪ, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του Περισσού.

Εκτίμηση του ΚΚΕ είναι το γεγονός αυτό δείχνει ότι «ο χαρακτήρας αυτής της φασιστικής οργάνωσης ως όπλου κατά των εργαζομένων και υπέρ του κεφαλαίου δεν έχει γίνει αντιληπτός από εργαζόμενους», αλλά «ακόμα χειρότερο είναι αν έχει γίνει, και παρόλα αυτά λανσάρεται ως αστείο».

Οι συντελεστές της εκπομπής που προβάλλεται από τον κανάλι του ΣΚΑΙ, επιχείρησαν να κάνουν ένα αστείο στη βουλευτή του Κομμουνιστικού Κόμματος με αφορμή το επεισόδιο που είχε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στον ΑΝΤ1 με το βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Η Λιάνα Κανέλλη αντέδρασε στην κίνηση αυτή, λέγοντας πως δεν είναι δυνατόν να γίνονται αστεία με τέτοια θέματα. Συναισθηματικά φορτισμένη η βουλευτής εξέφρασε αργότερα τη διαμαρτυρία της για το περιστατικό από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΙ και την εκπομπή της δημοσιογράφου Πόπης Τσαπανίδου, όπου ήταν αρχικά φιλοξενούμενη.

Keywords
Τυχαία Θέματα