Έρχονται... οι ναυαγοσώστες του Τσίπρα;

18:42 6/4/2016 - Πηγή: Antinews

Μαθαίνουμε ότι ξαναζεστάθηκαν τα σενάρια για την ανακοίνωση του νέου υπερδεξιού κόμματος με επικεφαλής τον Τ. Μπαλτάκο και τον Γ. Καρατζαφέρη. Ο... ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς όπως έχει πει και ο «ατυχείσας» πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. που διέπρεψε στην ελληνική πολιτική σκηνή, έχει διαρρεύσει ότι είναι έτοιμος να βγει στο φως. Ότι σύντομα θα ανακοινωθεί το νέο κόμμα που έχει τρία πιθανά ονόματα:

ΕΘΝΟΣ (Εθνικός Ορθόδοξος Σύνδεσμος ή Συνασπισμός), ΠΑΤΡΙΣ (Πατριωτικός Ριζοσπαστικός Σύνδεσμος ή Συνασπισμός) και Πατριωτική Κίνηση.

Πρόεδρος στο νέο κόμμα θα είναι ο κ. Καρατζαφέρης και γ.γ. ο κ. Μπαλτάκος, ενώ τα άλλα πρόσωπα που συζητούσαν να ενταχθούν σε αυτό (Νίκος Νικολόπουλος, Βασίλης Καπερνάρος, Χρήστος Ζώης, Παναγιώτης Ψωμιάδης) προς το παρόν μένουν εκτός.

Μένει δηλαδή να δούμε ποια θα είναι τα εντός αφού όλα τα υπόλοιπα ονόματα είναι εκτός. Θα είναι κάτι τελειωμένα στελέχη ανά την Ελλάδα που είναι κρυφοχρυσαυγίτες αλλά δεν τολμάνε να πάνε στον Μιχαλολιάκο μη τυχόν και τους πουν νεοναζί; Θα είναι κάποιοι αποτυχημένοι πολιτευτές του ΛΑ.Ο.Σ. που δεν έχουν πολιτική στέγη και ψάχνονται; Θα είναι κάποιοι ψεκασμένοι που έχουν καταλάβει τι είναι ο Καμμένος και θα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια;

Δεν μπορεί πάντως να είναι νεοδημοκράτες που θα θελήσουν έτσι να δώσουν στήριξη στον Αλέξη Τσίπρα. Οποιαδήποτε διασπαστική κίνηση στο χώρο της Δεξιάς, οποιαδήποτε ψήφος χάνεται από τη ΝΔ είναι μια αβάντα στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτό πρέπει κάποιοι να το καταλάβουν.

Αν ο Καρατζαφέρης και ο Μπαλτάκος κάνουν ένα κόμμα που θα πάρει 3% και θα τρέξουν μετά στον Μητσοτάκη να τον εκβιάσουν για να τους κάνει υπουργούς, το έργο το έχουμε ξαναδεί και ήταν ταινία καταστροφής.

Αν πάλι κάνουν ένα κόμμα που δε θα μπει στη Βουλή αλλά θα κόψει το δρόμο του Μητσοτάκη και της ΝΔ για την εξουσία, τότε το έγκλημα είναι χειρότερο.

Το ερώτημα είναι ποιοι ευνοούνται από αυτό το νέο κόμμα, πέραν του Τσίπρα; Κάποιοι θέλουν να σαμποτάρουν τη σίγουρη νίκη της ΝΔ όποτε γίνουν εκλογές; Είναι και εντός της παράταξης αυτοί; Πάντως, θα είναι τεράστιο πολιτικό έγκλημα, τώρα που το πολιτικό κεφάλαιο του Τσίπρα τελειώνει, να έρθει ένας δεξιός, πατριώτης ή όπως αλλιώς αυτοαποκαλείται, και να του δώσει χείρα βοηθείας. Τον πνιγμένο που έπνιξε πρώτα 10 εκατ. Έλληνες δεν τον σώζεις. Τον αφήνεις να χαθεί. Ας μην το παίξουν λοιπόν ναυαγοσώστες του Αλέξη.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα