Επιτέλους γίναμε πολυπολιτισμικοί!

20:43 4/3/2024 - Πηγή: Antinews

Του Ραφαήλ Α. Καλυβιώτη

Επιτέλους γίναμε Ευρώπη και μας μαχαιρώνουν στη μέση του δρόμου! Μπορούν επιτέλους να πανηγυρίσουν όσοι στη χώρα διακαώς επιθυμούν να εξομοιωθεί η πατρίδα μας με την «Ευρώπη». Γιατί το μαχαίρωμα στη μέση κεντρικού δρόμου, στην Ερμού, αποδεικνύει ότι επιτέλους πιάνουν τόπο οι «μεταρρυθμίσεις» της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Όπως ακριβώς στη Γαλλία, στο Βέλγιο, στην Αγγλία, στη Γερμανία, τώρα οι Ελληνίδες μαχαιρώνονται και αυτές στη μέση του δρόμου. Έχουμε, βλέπετε,

όλα τα απαραίτητα «συστατικά» γι’ αυτού του είδους τις επιθέσεις.

Δεν έχω δει ακόμη ούτε μια ανακοίνωση από φεμινιστική οργάνωση που να καταδικάζει το περιστατικό. Γιατί; Δεν σας φαίνεται περίεργο; Όχι, στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου περίεργο. Δεν πρόκειται να πουν κουβέντα, διότι έτσι θα τραβούσαν την προσοχή στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Και αυτό δεν το θέλουν. Σε όλα τα συστημικά ΜΜΕ έχει αναπαραχθεί η είδηση γραμμένη με τον εξής τρόπο: «Άνδρας μαχαίρωσε γυναίκα», μη αναφερόμενοι οι συντάκτες στους τίτλους περί της ιρακινής καταγωγής του φερόμενου ως δράστη. Αν η πολυπολιτισμική Ελλάδα είναι τόσο ωραία, γιατί υφίσταται τέτοια εμμονή με το να αποκρύπτουν την πραγματική εικόνα της; Τα ίδια ακριβώς, βέβαια, συμβαίνουν και σε άλλες χώρες της Δύσης, όπως σχετικά πρόσφατα στην Ιρλανδία, όπου όχι απλώς αποκρύφτηκε το ταυτοτικό στοιχείο του επιτιθέμενου σε καθολικό σχολείο, αλλά αντεστράφη παντελώς η ίδια η είδηση. Κανέναν οργανισμό hoax δεν έχουμε υπ’ όψιν μας που να εστράφη εναντίον της ψευδούς μετάδοσης της είδησης εκεί. Η δε αναφορά σε ψυχοπαθολογία του δράστη όταν δεν είναι γηγενής ή η επίκληση μιας τέτοιας διανοητικής και ψυχικής αδυναμίας είναι πιο συνηθισμένη από το ρετούς σε φωτογράφιση σταρ του Χόλιγουντ.

Επιπλέον, ο όρος «γυναικοκτονία» χρησιμοποιείται μόνον όταν κάποιος Έλληνας άνδρας δολοφονήσει μια γυναίκα. Όταν είναι αλλοδαπός αυτός ο άνδρας και η γυναίκα είναι γηγενής, τότε ο όρος παύει ως διά μαγείας να υφίσταται. Θέλουν ως εχθρό μόνον τον Έλληνα άνδρα για να κατηγορούν έτσι γενικά την «πατριαρχία» και όχι τις woke ελίτ που εισάγουν κάθε ημέρα καραβιές. Γιατί αυτές οι ελίτ είναι στην πραγματικότητα οι σύμμαχοί τους στον αγώνα κατά της οικογένειας, της παράδοσης και της θρησκείας.

Μπορείτε, λοιπόν, φίλοι «φιλελέφτ», τώρα να είστε χαρούμενοι που… γίνατε Ευρώπη. Να μην αντιμετωπίζετε με κόμπλεξ τους υπόλοιπους κοσμοπολίτες! Είμαστε επιτέλους μια κανονική «πολυπολιτισμική» χώρα.

*Υπ. δρ Γεωπολιτικής – πρόεδρος ∆ικτύου Ελλήνων Συντηρητικών – [email protected]

The post Επιτέλους γίναμε πολυπολιτισμικοί! appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα