Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό

Με πολλές «παγίδες» το σαββατιάτικο κουπόνι του ΟΠΑΠ (http://www.opap.gr/web/guest/praktoreio-football#d-3038) καθώς πολλά φαβορί ενδέχεται να μην επιβεβαιωθούν.

Θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τους «σκοπέλους», επιλέγοντας ένα ζευγάρι αγώνων από Ελλάδα και Αγγλία.

Ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να

επιστρέψει στις επιτυχίες, στο εντός έδρας ματς με τον Πανθρακικό. Θα είναι έκπληξη πρώτου μεγέθους αν δεν επιβεβαιωθεί ο άσος. Προσφέρεται σε απόδοση 1.50 και σε συνδυασμό με ένα ακόμη παιχνίδι.

Για τη δυάδα δεν θα επιλέξουμε άλλο ματς από το δικό μας πρωτάθλημα, αλλά θα ανηφορίσουμε Αγγλία. Η Γουέστ Μπρομ κάνει πολύ καλή σεζόν, η Άστον Βίλα όμως καίγεται για βαθμούς και το μεταξύ τους ματς αποκτά μια ιδιαιτερότητα. Όλοι δίνουν φαβορί την Μπρομ, θα ρισκάρουμε επιλέγοντας την ισοπαλία. Το 3.45 απόδοση του ΟΠΑΠ είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό

Άλλωστε και τα δύο ματς του 2012 μεταξύ των δύο ομάδων ήλθαν Χ (0-0 και 1-1). Η Άστον Βίλα βρίσκεται στην 17η θέση μαζί με την Γουίγκαν και τέτοια ματς (με ομάδες που δεν «καίγονται» για βαθμούς), δεν πρέπει να τα αφήνει ανεκμετάλλευτα αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία.

Συνοπτικά η πρόταση μας:

ΠΑΟ- Πανθρακικός 1

Γουέστ Μπρομ- Άστον Βίλα Χ

Απόδοση δυάδας 5.17

Και η αντιπρόταση μας: καλύτερα να αποφύγουμε το ματς Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έρχεται από τη λευκή ισοπαλία με τον Ατρόμητο, οι Αρκάδες από «διπλό», το ματς δείχνει αμφίρροπο και το αποτέλεσμα είναι ανοικτό. Μονό αποδεκτό προσφέρεται στον ΟΠΑΠ για όσους τελικά το επιλέξουν.

Ανάργυρος

Keywords
Τυχαία Θέματα