Επικίνδυνες σκέψεις για προσυγκέντρωση ΠΑΟΚτσήδων στην Ομόνοια

Αδειάζει η κλεψύδρα για την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ το Σάββατο το απόγευμα στο ΟΑΚΑ αλλά ταυτόχρονα ανεβαίνει η αγωνία για την ασφαλή μετακίνηση των οπαδών του Δικεφάλου από τη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο προς το Μαρούσι.

Περίπου 20.000 και πλέον φίλοι του ΠΑΟΚ θα παρακολουθήσουν

τον τελικό και βέβαια ο μεγαλύτερος όγκος τους θα φτάσει από την πρωτεύουσα της Μακεδονίας . Ωστόσο η Ελληνική Αστυνομία δεν έχει έρθει ακόμη σε συμφωνία με τη διοίκηση και τους Οργανωμένους για τους τρόπους που θα προσεγγίσουν το ΟΑΚΑ και ο χρόνος περνάει.

Οι υπεύθυνοι προσανατολίζονται να μοιράσουν τους φίλους του ΠΑΟΚ σε τρεις πυρήνες .Ο ένας και μεγαλύτερος να ξεκινήσει για το ΟΑΚΑ από τα διόδια των Αφιδνών , ο δεύτερος από την Ομόνοια και ο τρίτος να συγκεντρωθεί απευθείας έξω από το γήπεδο. Τόσο όμως ο τρίτος αλλά κυρίως ο δεύτερος εκτιμάται ιδιαίτερα επικίνδυνος με αποτέλεσμα η αστυνομία να μην προχωράει στην εφαρμογή του.

Θα ήταν πολύ μεγάλο σφάλμα να συγκεντρωθεί ένας μεγάλος όγκος οπαδών του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια και να μεταβεί με τον ηλεκτρικό στο ΟΑΚΑ αφού το κέντρο θα μπορούσε κάλλιστα να μετατραπεί σε πεδίο μάχης με δεδομένο ότι παραμονεύουν οπαδοί του Ολυμπιακού που ζητούν τα ρέστα μετά τα έκτροπα του ημιτελικού της Τούμπας αλλά και αυτοί του Παναθηναϊκού που κινούνται στην περιοχή αυτή.

Η αστυνομία σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει το σχέδιο που είχε εφαρμόσει τέσσερα χρόνια πριν στην μετακίνηση των φίλων του Άρη από τη Θεσσαλονίκη στο Ολυμπιακό στάδιο για τον τότε τελικό με τον Παναθηναϊκό όταν οι «κίτρινοι» δεν προσέγγισαν σχεδόν καθόλου το κέντρο της Αθήνας και πήγαν μαζικά στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα