Επεισόδια σε ομιλία του Παππά - Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΛΑΕ (βίντεο)

Επεισόδια σημειώθηκαν σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ σε κινηματογράφο στον δήμο Ζωγράφου, όπου θα μιλούσε και ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, όταν παραλίγο να πιαστούν στα χέρια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με μία ομάδα της νεολαίας της Λαϊκής Ενότητας.

Το απόγευμα της Τετάρτης σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ όπου θα μιλούσε ο κ. Παππάς εμφανίστηκαν

μέλη της νεολαίας της Λαϊκής Ενότητας και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν.

Τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας εισέβαλαν στον κινηματογράφο όπου πραγματοποιείτο η εκδήλωση και άρχισαν τα συνθήματα κατά της κυβέρνησης.

Γρήγορα υπήρξε κλιμάκωση με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθούν να τους απομακρύνουν και σχεδόν ήρθαν στα χέρια. Ήταν τέτοια η ένταση που μία ομάδα των ΜΑΤ που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση έσπευσε στο σημείο και έδωσε τέλος στην ένταση.

Παρά τα επεισόδια ο Νίκος Παππάς έφτασε τελικά στην εκδήλωση και ζήτησε από όλες τις αριστερές πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

Η σημερινή εισβολή μελών της ΛΑΕ σε χώρο όπου ήταν προγραμματισμένη κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ζωγράφου, με σκοπό τη ματαίωσή της, είναι μια πράξη εκτός Αριστερής αντίληψης και ιδεολογίας. Η παρεμπόδιση κομματικών εκδηλώσεων δεν έχει καμία σχέση με τις μαζικές κοινωνικές διεργασίες και προσιδιάζει σε πρακτικές άλλων πολιτικών χώρων, ξένων στην Αριστερά. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα σταματήσει να παρεμβαίνει στις τοπικές κοινωνίες, ερχόμενος σε επαφή με τις ανάγκες και τις ανησυχίες των πολιτών.

imerisia.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα