Επανεμφάνιση του ...άλλου Κώστα Κεντέρη

Είχαμε να τον δούμε πάνω από επτά χρόνια . Είχε σχεδόν απαρνηθεί τε εγκόσμια απομονωμένος στα Ζαγοροχώρια αποφεύγοντας τα βλέμματα των επισκεπτών ακόμη και τις πολλά κουβέντες με τους ντόπιους. Για ένα διάστημα είχε μετακομίσει στο εξωτερικό φτάνοντας και μέχρι τις Ηνωμένες Πολιτείες όπως πάντα έλεγαν οι φήμες.

Ο Κώστας Κεντέρης , έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση χωρίς να το περιμένει στον πιο οικείο χώρο γι αυτόν , στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ και

χάριν τους συμπατριώτες του από την Μυτιλήνη.

Ήταν η ώρα της προπόνησης για την ποδοσφαιρική ομάδα της Καλλονής αλλά και η στιγμή που ο Κώστας Κεντέρης πήγαινε για προπόνηση τις δυο του κόρες. Κάποιοι άνθρωποι της Καλλονής τον αναγνώρισαν (σσ ακόμη) και του ζήτησαν να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία.

Έτσι είδαμε ξανά μετά από επτά και πλέον χρόνια τον Κώστα Κεντέρη. Ουσιαστικά είδαμε ένα άλλο Κώστα Κεντέρη με πολλά παραπανίσια κιλά , να στέκεται αμήχανος ακόμη και μπροστά στην ερασιτεχνική φωτογραφική μηχανή του μέλους της ποδοσφαιρικής ομάδας που προσφέρθηκε να απαθανατίσει τη στιγμή.

Είναι μάλιστα η πρώτη φωτογραφία που βγάζει με τα δυο , από τα τρία παιδιά του (έχει κι ένα αγοράκι) και μάλιστα δημόσια.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα