Εντολή Σαμαρά από Καστελόριζο!

22:13 6/7/2014 - Πηγή: Antinews

Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα δέχθηκαν το Σάββατο τρεις υπουργοί που δεν πίστευαν ότι στην άλλη άκρη ήταν ο Πρωθυπουργός για να τους ζητήσει να λυθούν ορισμένα κρίσιμα θέματα για το Καστελόριζο.

Ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ιδιωτικά μαζί με τη σύζυγό του Γεωργία στο Καστελόριζο, όπου βρέθηκε για το πάρτι των 60ων γενεθλίων, του δισεκατομμυριούχου ομογενή επιχειρηματία Ανδρέα Λιβέρη, συμβούλου του προέδρου των ΗΠΑ,

Μπαράκ Ομπάμα. Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε και τη βόλτα του στο νησί, όπου και συνομίλησε και με τους κατοίκους, ενώ κάποια στιγμή ο δήμαρχος του νησιού που του ανέφερε τα δύο μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι.

Ο Πρωθυπουργός άκουσε για τη μη τοποθέτηση ακόμη μόνιμου γιατρού στο νησί και για το πρόβλημα με τη λιμνοδεξαμενή που εδώ και 20 χρόνια είναι τρύπια με αποτέλεσμα να μεταφέρεται στο νησί νερό με υδροφόρο σκάφος, ενώ θα μπορούσε να είχε λυθεί το πρόβλημα οριστικά. Ο Σαμαράς εξοργίστηκε και επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους υπουργούς Υγείας, Μάκη Βορίδη, Εσωτερικών, Αργύρη Ντινόπουλο και Γεωργίας, Γιώργο Καρασμάνη και τους είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω τι θα κάνετε, αλλά από τη Δευτέρα θέλω να δρομολογηθούν λύσεις για τοποθέτηση μόνιμου γιατρού στο Καστελόριζο και επισκευή της λιμνοδεξαμενής ώστε να λυθεί ριζικά το πρόβλημα ύδρευσης του νησιού».

ΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα