Ένταση παντού πριν τον τελικό

Ηλεκτρισμένη είναι η ατμόσφαιρα από τα ξημερώματα του Σαββάτου από την Θεσσαλονίκη ως και το κέντρο της Αθήνας εξαιτίας του τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ το απόγευμα στο ΟΑΚΑ.

Πριν καν ξεκινήσουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ για

το μεγάλο ταξίδι στην Αθήνα ένα από τα πούλμαν που τους μετέφερε δέχθηκε επίθεση από άγνωστους με μολότοφ στη Νέα Κρήνη όπου ευτυχώς προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Νωρίς το μεσημέρι δυο ζευγάρια φίλων του Δικεφάλου που έπιναν τον καφέ τους στο Κολωνάκι περιμένοντας να περάσει η ώρα για να πάνε στο Ολυμπιακό στάδιο δέχθηκαν επίθεση από ομάδα ατόμων που δεν έφερε διακριτικά χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν. Ένα πούλμαν του ΠΑΟΚ στο Λεκανοπέδιο κινούμενο δέχθηκε επίθεση με πέτρες από ομάδα νεαρών οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανάκια που όπως καταγγέλλουν αυτόπτες μάρτυρες φορούσαν διακριτικά του Παναθηναϊκού.

Και δεν σταματάει εκεί,. Σε έρευνα που έκανε η αστυνομία σε σύνδεσμο οπαδών στην Ομόνοια παρουσία εισαγγελέα μάλιστα βρήκε βεγγαλικά , σιδερόβεργες , μπουκάλια με βενζίνη, μαχαίρια και μπαστούνια του μπέιζμπολ. Οι δυο υπεύθυνοι του Συνδέσμου συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Κι όλα αυτά αρκετές ώρες πριν μεταβούν οι οπαδοί και των δυο ομάδων στο ΟΑΚΑ προκειμένου να ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός στις 8μμ.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα