Ένα σπάνιο ματς

Μεγάλη νίκη (με ανατροπή και όβερ που λέει και η διαφήμιση του ΟΠΑΠ) σημείωσε στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ επί της Μακάμπι Χάιφα με 3-2 και τέθηκε επικεφαλής του 12ου ομίλου στο Γιουρόπα Λιγκ μετά την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής. Στο άλλο ματς του ομίλου η ΑΖ «στραβοπάτησε» στο Καζακστάν απέναντι στη Σαχτιόρ Καραγκάντι (1-1) . Πρώτη φορά με κόσμο φέτος στην Τούμπα ο «Δικέφαλος» βρέθηκε να κυνηγά μια τρελή ανατροπή. Νωρίς-νωρίς 0-2 από τα γκολ των Ντλόβου (13΄) και Γκολάσα

(21΄). Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από το ξεκίνημα πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι, αφού οι ταχύτατες αντεπιθέσεις τους εξέθεταν συχνά την αργή άμυνα του ΠΑΟΚ.

Όμως ο ΠΑΟΚ έχει μάθει να μην τα παρατά και κυνήγησε ένα γκολ που θα τον ξαναέβαζε στο ματς. Στο 35΄από στημένη μπάλα ο Βίτορ με κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Στη συνέχεια ο Στοχ έχασε πέναλτι, αλλά από το κόρνερ που κέρδισε μετά τη χαμένη «εσχάτη των ποινών», σκόραρε ο Νίνης με κεφαλιά και ισοφάρισε!!!. Είχε την ευκαιρία ο ΠΑΟΚ να πάει στην ανάπαυλα με την πλήρη ανατροπή, αλλά και στο δεύτερο πέναλτι ο τερματοφύλακας της Μακάμπι «ψώνισε» τον Στοχ. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 2-2!!! Ο «συνήθης ύποπτος Σαλπιγγίδης έδωσε το τρίποντο στον ΠΑΟΚ, στο 66ο λεπτό με κοντινή προβολή. Τη νίκη κράτησε ο Χακόμπο με φανταστική απόκρουση στο 88ο λεπτό, στην κεφαλιά του Αζουλάι, αποτρέποντας το 3-3.

Ομάδα με επιθετικές αρετές ο φετινός ΠΑΟΚ, δείχνει ότι μπορεί να φτάσει μακριά στο Europa League, θεσμός στον οποίο οι παραγωγικές ομάδες συνήθως πάνε καλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα