Ένα λιμανίσιο κουίζ με πολύ μεγάλο οικονομικό, πολιτικό και δικαστικό ενδιαφέρον

20:10 4/9/2014 - Πηγή: Antinews

Εξαφανίστηκε τις τελευταίες ημέρες από την πιάτσα αλλά και από τα κοινά του Ολυμπιακού και το περιβάλλον του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού ο επί πολλά χρόνια εξ απορρήτων και δεξί χέρι του, Αιμίλιος Κοτσώνης.

Ο κ. Κοτσώνης διατηρεί εταιρία εμπορίας πολυτελών αυτοκινήτων, ένας χώρος που ως γνωστόν έχει πληγεί σφοδρά από την οικονομική κρίση και γι’ αυτό το λόγο αναζήτησε και άλλους επιχειρηματικούς χώρους για να δραστηριοποιηθεί.

Έτσι, δραστηριοποιήθηκε και στο χώρο της εμπορικής ναυτιλίας, παίρνοντας προφανώς «τεχνογνωσία» από τον φίλο, του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Δεν είναι κακό αυτό, να είναι καλά ο άνθρωπος να δίνει δουλειά σε κόσμο. Το περίεργο είναι ότι ο Αιμίλιος Κοτσώνης δεν δραστηριοποιήθηκε μόνο στον Πειραιά, όπως θα ήταν φυσικό, αλλά άρχισε τα ταξίδια και τις πολυήμερες διαμονές στο Νουμπάι, όπου, όπως είναι γνωστό, έγινε και η μεγάλη «μπίζνα» του πλοίου Noor One. Είναι το γνωστό καράβι που πιάστηκε (όχι στην Κορινθία) με... τόνους ναρκωτικά και η υπόθεση βρίσκεται υπό δικαστική έρευνα ενώ έχουν γίνει και συλλήψεις.

Για όσους έχουν ενδιαφέρονται για τα βαθύτερα "ντεσού" της υπόθεσης να σημειώσουμε ακόμα ότι το όνομα του Αιμίλιου Κοτσώνη φέρεται να εμπλέκεται , από την παρακολούθηση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, στην βομβιστική επίθεση εναντίον της καφετέριας παίκτη του ΠΑΟΚ στο Βύρωνα και στην υπόθεση της «σύστασης εγκληματικής οργάνωσης», που διερευνά ο Εισαγγελέας.

Είναι υποθέσεις για τις οποίες ήδη έχουν απαγγελθεί κατηγορίες που εμπλέκουν πολύ κόσμο και αναδεικνύουν ένα μέρος της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο και της «μπραβοποίησης» του αθλητισμού.

Επίσης, ένα άλλο ενδιαφέρον θέμα που φαίνεται ότι καίει τον Αιμίλιο Κοτσώνη είναι η υπόθεση λαθρεμπορίας 185 πολυτελών αυτοκινήτων, μια υπόθεση αρκετών εκατομμυρίων ευρώ, που κάποιοι κρατάνε στα συρτάρια τους, με τα ερωτήματα να πλανώνται πάνω από το ΣΔΟΕ, την Οικονομική Αστυνομία και το αρμόδιο Τελωνείο!!!

Άραγε για ποιον από τους τρεις παραπάνω λόγους φοβάται ο μεγαλοπαράγοντας του Ολυμπιακού και του Δήμου Πειραιά και φαίνεται να απομάκρυνε τον Αιμίλιο Κοτσώνη από το περιβάλλον του;

Αναρωτιώμαστε: Ο Κοτσώνης εξαφανίστηκε μέχρι να κλείσουν οι υποθέσεις και μετά θα ξαναβολτάρει στο Πασαλιμάνι ή πρόκειται περί οριστικής ρήξης με τον πρόεδρο; Αν και οι φιλίες σε τέτοιο επίπεδο είναι ισχυρές, όταν πλανάται η φυλακή πάνω από τα κεφάλια τότε όλα γυρνάνε τούμπα. Λιμανίσια πράγματα δηλαδή.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα