Είναι δυνατόν οι ΣΥΡΙΖΑιοι να ζητάνε την γνώμη του ...Δρούτσα;

Όποιοι ήσασταν έτοιμοι να περάσετε καλά το Πάσχα, να φάτε το αρνάκι και το κοκορετσάκι σας με όρεξη, είστε άτυχοι αν διαβάσετε το παρακάτω.

Γιατί σίγουρα θα σας κοπεί η όρεξη και θα σας χαλάσει η διάθεση αν διαβάσετε ότι έκανε δηλώσεις ο Δημήτρης Δρούτσας. Τον θυμάστε; Είναι ο κηπουρός του Γ. Παπανδρέου ο οποίο

για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο πέρασε από το υπουργείο Εξωτερικών και μάλιστα ως επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας.

Ο άνθρωπος αυτός που ήρθε από το πουθενά ή μάλλον που ήταν μια ακόμη έμπνευση του ΓΑΠ (μαζί με την Μπιρμπίλη, τον Ραγκούση, τον Γερουλάνο κ.λπ.) έκανε δηλώσεις κατά της κυβέρνησης την οποία χαρακτήρισε «ακραία και επικίνδυνη για τη Δημοκρατία» και λέγοντας ότι δεν έπρεπε να είναι στην εξουσία.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Κόκκινο, ο κ. Δρούτσας μίλησε για «κατάντια και κατρακύλα» του ΠΑΣΟΚ, το οποίο-όπως τόνισε-δεν έχει σχέση με την ιστορική του διαδρομή.

Ο ίδιος, κατά δήλωσή του, ανήκει στο ΠΑΣΟΚ τουΓιώργου Παπανδρέου, τον οποίο, όπως είπε, εξακολουθεί να πιστεύει, γιατί ποτέ δεν θα άγγιζε δημοκρατικούς θεσμούς, που σήμερα θίγονται.

Δεν είχαμε καμιά αμφιβολία ότι οι πιο ευτελείς προσωπικότητες που πέρασαν τα τελευταία χρόνια στην ελληνική πολιτική σκηνή ανήκουν στο περιβάλλον του Γ. Παπανδρέου. Και δεν έχουμε καμιά αμφιβολία ότι κάποια στιγμή θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στην κεντρική σκηνή, ίσως με τον ΣΥΡΙΖΑ που χωνεύει ότι πιο άθλιο πέρασε ποτέ.

Αλλά είναι δυνατόν ακόμη και το… Κόκκινο να ζητά τη γνώμη για την πολιτική κατάσταση από τον Δρούτσα; Έχει πέσει τόσο χαμηλά η χώρα που έχει άποψη ο Δρούτσας για την κυβέρνηση; Ο γιάπης της εύφορης κοιλάδας που τολμά να βάζει στο βιογραφικό του ότι ήταν κάποτε υπουργός Εξωτερικών; Χειρίστηκε αυτός ο τύπος τις ελληνοτουρκικές σχέσεις; Πώς είναι δυνατόν η Ελλάδα που γέννησε τεράστιους πολιτικούς να ασχολείται με Γουλιμήδες τύπου Δρούτσα, ή Αντώναρου για να θυμηθούμε και τον άλλο γίγαντα της πολιτικής που έκανε πρόσφατα δηλώσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα