Εγκώμια Πικραμμένου για Κυριακό

Σαφή θέση υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη πήρε ο πρώην υπηρεσιακός Πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, με μια κίνηση που εξέπληξε πολλούς. Και αυτό διότι, ο πρώην δικαστικός και επίτιμος πρόεδρος του ΣτΕ δεν είχε συνηθίσει σε δημόσιες τοποθετήσεις, αλλά το γεγονός της δημόσιας δήλωσής του έχει τη σημασία του για τα μελλούμενα.

«Είτε μας αρέσει είτε όχι, ο Κυριάκος είναι αυτή τη στιγμή το μόνο πρόσωπο που μπορεί να ηγηθεί της προσπάθειας να σωθεί η χώρα», δήλωσε στο Bloomberg

ο Π. Πικραμμένος. Επίσης, ανέφερε ότι «όταν είσαι ηγέτης, δεν ανακαινίζεις απλώς το παλιό σπίτι. Τα ανατινάζεις όλα και είτε κερδίζεις ή χάνεις το παιχνίδι». Με τη βεβαιότητα ότι γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στη Ν.Δ. υπογράμμισε ότι «ο Κυριάκος θα κάνει ό,τι χρειαστεί όταν έρθει η ώρα».

Ποιο είναι το ενδιαφέρον;

Ο Π. Πικραμμένος εδώ και πολλά χρόνια έχει άριστη σχέση με την οικογένεια Μητσοτάκη και κυρίως με τον επίτιμο πρόεδρο της Ν.Δ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Προ ημερών, βρέθηκε σε κλειστή σύσκεψη υπό τον Κυρ. Μητσοτάκη, για τη συνταγματική αναθεώρηση, μια κίνηση που δείχνει πολλά για το μέλλον και τη συμμετοχή του σε κυβέρνηση Ν.Δ.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα