Εγκλωβισμένοι στα δίχτυα του Noor One

19:14 5/7/2017 - Πηγή: Antinews

Πολλοί κατηγόρησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί έδωσε διάσταση στο θέμα του Noor One και της εμπλοκής του Πάνου Καμμένου. Πολλοί είπαν «που πας να μπλέξεις με τα ναρκωτικά και με τον Μαρινάκη; Τι θες εσύ με αυτή την υπόθεση; Έχει κουμπαριά και η Ντόρα με τον εφοπλιστή, θα σε τσακίσουν».

Όμως, η επιλογή του ήταν απόλυτα σωστή και το απέδειξε αφενός η ουσιαστική αφωνία του Τσίπρα

και του Καμμένου και αφετέρου η άρνησή τους να δεχθούν Εξεταστική Επιτροπή.

Ο πρόεδρος της ΝΔ σήκωσε το γάντι σε όσους του έλεγαν να μην μπλέξει και καλά έκανε. Στη συνέντευξή του στο Star επανέλαβε την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση των συνομιλιών Καμμένου με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη αλλά και συνολικά για την υπόθεση Noor One. Όπως προανήγγειλε θα καταθέσει αίτημα για σύσταση εξεταστικής επιτροπής διευκρινίζοντας ότι αυτό θα αφορά όλες τις πτυχές της υπόθεσης. «Η υπόθεση του Noor One είναι σοβαρή. Όποιος κριθεί ένοχος να πάει φυλακή. Όλα στο φως» είπε με έμφαση για να προσθέσει: «Φαντάζομαι ότι ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος θα συμφωνήσουν». Επεσήμανε μάλιστα ότι η δικαιολογία του Πρωθυπουργού στη Βουλή πως δεν μπορεί να γίνει εξεταστική επειδή βρίσκεται σε εξέλιξη η διερεύνηση της Δικαιοσύνης δεν στέκει. «Όλες οι εξεταστικές που συνέστησε ο ΣΥΡΙΖΑ έγιναν ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη η δικαστική διερεύνηση. Μπορούν να γίνονται ταυτόχρονα» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο Κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε πως «είναι αδιανόητο υπουργός της κυβέρνησης να παίρνει τηλέφωνο ισοβίτη για οποιοδήποτε λόγο» και διερωτήθηκε: «Είναι δουλειά του υπουργού να μπλέκεται στα χωράφια της Δικαιοσύνης;».

Ερωτηθείς δε για τις κατηγορίες του κ. Καμμένου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκαθάρισε: «Δεν έχω καμία ιδιαίτερη σχέση με τον κ. Μαρινάκη. Οι σχέσεις μου με τους επιχειρηματίες είναι αυτές που εκπορεύονται από τον θεσμικό μου ρόλο. Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Παππάς τον συναντούσαν».

Εδώ είναι όλα τα λεφτά. Τι έκαναν τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με τον εφοπλιστή, πριν και μετά τις εκλογές; Γιατί είχαν αγαστές σχέσεις και την ξεκάθαρη στήριξη του Μαρινάκη στις δημοτικές αλλά και στις εθνικές εκλογές; Και που τα… έσπασαν ώστε ο εφοπλιστής να βρεθεί απέναντί τους και ο Καμμένος να προσπαθεί να πείσει έναν ισοβίτη να κλείσουν στη φυλακή τον Μαρινάκη με στόχο να πληγεί ο Μητσοτάκης και η ΝΔ;

Το γεγονός και μόνο ότι η αξιωματική αντιπολίτευση είναι ξεκάθαρη και ζητά έρευνα για όλες τις πτυχές της υπόθεσης. Και το γεγονός ότι με τον πλέον άμεσο τρόπο η ΝΔ λέει πως αν κάποιος αποδειχθεί ότι είναι ένοχος να σαπίσει στη φυλακή, δείχνει ποιοι θέλουν διερεύνηση της υπόθεσης και ποιοι κρύβονται.

Αν τολμά ο Τσίπρας και ο Καμμένος να αποδεχθούν την Εξεταστική και τότε να δούμε πόσα απίδια έχει ο σάκος.

Να δούμε ποιοι θα κρύβονται στα αμπάρια του ναρκοπλοίου.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα