Έφτυσε τον Πρετεντέρη ο Κούλογλου …για να μην τον (ξε)ματιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Σε απόλυτη βεντέτα έχει μετατραπεί το εμπάργκο που έχει κηρύξει ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του εκπομπάρχη της «Ανατροπής» και πολιτικού σχολιαστή του Mega, Γιάννη Πρετεντέρη.

Ο αποκλεισμός μάλιστα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ενταθεί σε μεγαλύτερο βαθμό μετά την αναφορά του ίδιου του πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής στο εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η υπόθεση, που δεν αφορά το σύνολο της Αριστεράς καθώς άλλα κόμματα, πολύ αριστερότερα του ΣΥΡΙΖΑ, εκπροσωπούνται στην «Ανατροπή» με χαρακτηριστικό παράδειγμα την περιφερειακή σύμβουλο του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Δέσποινα Κουτσούμπα, διατηρείται στο προσκήνιο μετά τη ματαίωση της παρουσίας του Στέλιου Κούλογλου στη σημερινή εκπομπή υποτίθεται αφότου του τράβηξε το αυτί η Κουμμουνδούρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο, απλώς ο Στέλιος Κούλογλου – που δεν είναι από τους ανθρώπους που παίρνουν εύκολα γραμμή - προτίμησε να ταξιδέψει από το να μεταβεί στην εκπομπή .

Το γεγονός σχολιάζει με τον δικό του τρόπο ο Πέτρος Τατσόπουλος απαντώντας στις «μικρονοϊκές» όπως λέει αναρτήσεις, τύπου «Τους έφτυσε ο Κούλογλου».

«Διασκεδάζω πολύ σήμερα το πρωί με κάτι μικρονοϊκές αναρτήσεις του τύπου "Τους έφτυσε ο Κούλογλου". Κατ' αρχάς, το γεγονός: ο Στέλιος Κούλογλου είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί στην αποψινή "Ανατροπή" του Πρετεντέρη -μαζί με τον Ευαγγελάτο, την Σπυράκη κι εμένα- εξ ου και συμπεριλήφθηκε στο πρώτο τρέιλερ της εκπομπής (εκτός και αν κάποιοι από εσάς πιστεύουν ότι μας συμπεριλαμβάνουν στα τρέιλερ χωρίς να μας ρωτήσουν). Κατόπιν, ο Κούλογλου υπαναχώρησε και αφαιρέθηκε από το τρέιλερ (τη θέση του πήρε ο Παντελής Καψής). Δική μου πιθανή εξήγηση: ο ΣΥΡΙΖΑ δυσφόρησε με το "σπάσιμο" του εμπάργκο από τον Κούλογλου και τον πίεσε να μην πάει στην εκπομπή. Ο Κούλογλου προφανώς ενέδωσε στην πίεση. Αυτό, στα φτωχά μου ελληνικά, δεν λέγεται "Τους έφτυσε ο Κούλογλου". Αυτό, στα φτωχά μου ελληνικά, λέγεται "Το κόμμα με τραβάει από το μανίκι". Για να συνεννοηθούμε κάποτε σε αυτή τη χώρα.»

Εν τω μεταξύ στον ανταγωνισμό στις 11.15 μ.μ. κάνει σήμερα πρεμιέρα ο ενικός με τον Νίκο Χατζηνικολάου ζωντανά στο Star με καλεσμένο τον Σταύρο Θεοδωράκη .Θα συζητηθούν θέματα σχετικά με την ψήφο εμπιστοσύνης και τη μάχη της κυβέρνησης στη Βουλή. Την οικονομία, το χρέος, το κούρεμα και την επιμήκυνση.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα