Έχει ξεφύγει ο «Πιουριφόι»

Εκδηλώσεις, δεξιώσεις, επιχειρηματικά φόρουμ, στρατιωτικά ταρατατζούμ, και βέβαια παρέλαση από όλα τα ΜΜΕ και τις κάμερες, αντιαμερικανικά ή φιλοαμερικανικά (άσε που άπαντα έχουν γίνει πια πιο αμερικανικά και απ' τους Αμερικάνους), κοντολογίς "όπου γάμος και χορός η Βασίλω πρώτη", κατά το λαϊκόν απόφθεγμα.

Δεν είναι άλλος παρά ο "ταλαντούχος", κ.Πάγιατ, ο οποίος δεν χάνει την ευκαιρία (όπως άλλωστε έκανε και στο προηγούμενο πόστο του, την Ουκρανία -άλλη "αποικία" και δαύτη), πότε κοντά στον πρωθυπουργό, πότε στα γραφεία της ΝΔ

μαζί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και με παράγοντες πολλών άλλων κομμάτων, καθώς και πρώην και νυν υπουργούς, να "κλέβει" χρόνο από τα τηλεοπτικά δελτία και να γίνεται πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες.

Μέχρι και πρώτη φάτσα, δίπλα μάλιστα στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ "έσκασε" τις προάλλες για τον εορτασμό των είκοσι ετών από την ένταξη στο ΝΑΤΟ της Ουγγαρίας, Πολωνίας και Τσεχίας που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Επιχειρησιακής Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕ.Ν.ΑΠ). Στην τελετή παραβρέθηκαν οι πρέσβεις στην Ελλάδα της Ουγγαρίας, της Πολωνίας και της Τσεχίας. Ο "ταλαντούχος" κύριος παραβρέθηκε ως ο ανθύπατος των Βαλκανίων.

Για να μην μιλήσουμε για την εικόνα που παρουσίασε στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, πρόσφατα, όπου όσοι εκ της μακράς παρελάσεως των "προσωπικοτήτων" διαθέτουν πατριωτική τσίπα, σχολίαζαν μετά βδελυγμίας το πρόσωπο του κ. πρέσβη που συμπεριφερόταν λες και ήταν ο οικοδεσπότης της διοργάνωσης.

Και, καλά αυτός, θα πει κανείς. Οι δικοί μας γιατί διαγκωνίζονται για να σταθούν και να φωτογραφηθούν δίπλα του καμαρώνοντας ως γύφτικα σκεπάρνια; Βαριά η κληρονομιά της ξενοδουλείας. Να σημειωθεί πως ο -κατά τα λοιπά "Δημοκρατικών" πεποιθήσεων πρέσβης, γεράκι του βαθέως κράτους της Ουάσιγκτον και παιδί της κ.Νούλαντ που ήθελε επί Ομπάμα, εδώ και τώρα λύση του Κυπριακού με παραμονή τουρκικών στρατευμάτων- χάρις στην ασυλία που διαθέτει στα ελληνικά ΜΜΕ, και την ξενοδουλεία του, διαφημίζει μόνον τα θετικά της εδώ δραστηριότητάς του.

Προφανώς, για να πάρει μετά ένα καλό πόστο κατά την μετάθεσή του από την Αθήνα. Ο ίδιος, όμως, έχει και πάρα πολλά αρνητικά στην ντουλάπα του, για τα οποία ... τσιμουδιά! Αληθεύει, άραγε, ότι περίπου προ έτους, είπε σε υψηλότατο κύκλο Αμερικανών και διεθνών παραγόντων ότι ο Καμμένος είναι ο "άνθρωπός μας" στην Ελλάδα; Και έπεσαν όλοι ξεροί κάτω;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα