Εμπάργκο πληροφόρησης στο υπουργείο Άμυνας - Αντιδράσεις δημοσιογράφων

Το υπουργείο Άμυνας, επί ημερών Νίκου Παναγιωτόπουλου, ως φαίνεται και από διαμαρτυρίες στρατιωτικών συντακτών, δεν δείχνει να φημίζεται για τη συνέπεια στην πληροφόρηση των πολιτών. Οι οποίοι, μάλιστα, σε ευαίσθητους καιρούς για τα εθνικά θέματα, και με εξοπλισμούς περί τα 15 δισεκατομμύρια, θα έπρεπε, κανονικά, να τυγχάνουν επαρκούς ενημέρωσης.

Τις προηγούμενες ημέρες, λοιπόν, ο υπουργός Άμυνας, μετά από άνω του ενάμιση έτους που έχει να συναντηθεί με τους στρατιωτικούς συντάκτες ή και να προβεί σε μια συνέντευξη Τύπου, τους κάλεσε σε συνάντηση για... ανταλλαγή χριστουγεννιάτικων ευχών!

Ενδεικτική

είναι η αντίδραση ενός από τους παλιούς στρατιωτικούς συντάκτες και πρώην στρατιωτικού, Χρήστου Καπουτσή. Ο ίδιος έγραψε γι' αυτό στο Facebook:

«Ευχαριστώ κύριε Υπουργέ Εθνικής Άμυνας για την τιμή να καλέσετε και μένα μαζί και με όλους τους στρατιωτικούς συντάκτες την Δεύτερα 27 Δεκ. ή Τρίτη 28, δεν είναι ακόμη σαφές, για ανταλλαγή ευχών. Λυπάμαι που δεν θα παραστώ, διότι, επί της θητείας Σας στο ΥΠ.ΕΘ.Α., όχι μόνο απαξιώσατε τους στρατιωτικούς συντάκτες, αλλά έτι χειρότερον, κάποιοι συνάδελφοι διώχτηκαν, μειώθηκαν επαγγελματικά από τους μουτζαχεντίν (αραβικά:مجاهدين ‎mujāhidīn) του κόμματός σας και αυτό, ελπίζω να συμφωνείτε, είναι απαράδεκτο. Όμως, κύριε Νίκο Παναγιωτόπουλε, Σας εύχομαι εγκαρδίως Χρόνια πολλά, αλλά από μακριά και «αγαπημένοι»!

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα