Δώρο στην Δούρου ένα κλομπ και μία χειροβομβίδα κρότου – λάμψης

Αν μη τι άλλο έχουν χιούμορ οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ, δηλαδή ο Μπαλασόπουλος και η παρέα του. Όπου Μπαλασόπουλος κάτι σαν Φωτόπουλος των εργαζόμενων στους δήμους αλλά όχι τόσο... μπρουτάλ. Αν θυμάστε ήταν αυτοί που είχαν ντυθεί ναζί για να υποδεχθούν την Μέρκελ.

Εν πάση περιπτώσει συναντήθηκε με τη νέα Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου και της έδωσαν και δώρα. Τι; Ένα κλομπ και μία χειροβομβίδα κρότου – λάμψης. Τα δύο αυτά αντικείμενα είχαν

αποκομίσει ως «λάφυρα» οι συνδικαλιστές από τις διάφορες συγκρούσεις με τα ΜΑΤ κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων της Ομοσπονδίας.

Η κ.Δούρου συναντήθηκε το πρωί με τους συνδικαλιστές προκειμένου να τεθούν επί τάπητος θέματα που αφορούν στη διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική.

Δεν ξέρουμε αν έκαναν διαχωρισμό των μνημονιακών και αντιμνημονιακών σκουπιδιών ή αν χώρισαν την αστυνομία στους «βαράω» και στους «κάθομαι και τις τρώω». Αυτό που ξέρουμε είναι ότι σύντομα η κ. Δούρου θα πνίγεται στα σκουπίδια, όπως και όλη η Αττική και τότε θα δούμε αν έχουν όρεξη για αστειάκια.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα