Δημοσκόπηση Pulse: Διευρύνθηκε η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Διεύρυνση της διαφοράς μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑστην πρόθεση ψήφου κατά 1% συγκριτικά με τη δημοσκόπηση του προηγούμενου μήνα, καταγράφει η πανελλαδική δημοσκόπηση της Pulse για το Action24.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στην πρόθεση ψήφου έχουν ως εξής:

ΣΥΡΙΖΑ 17%
ΝΔ 30%
ΧΑ 7%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ 6,5%
ΚΚΕ 6%
ΠΟΤΑΜΙ 1,5%
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

1,5%
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 1,5%
ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 1%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1%
ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 2%
ΕΠΑΜ 1%
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 1,5%

Οι ερωτηθέντες αξιολογούν επίσης αρνητικά τη συνολική συμφωνία με τα μέτρα και τα αντίμετρα, σε ποσοστό 76%, έναντι 16% που την αποτιμούν θετικά.

Το 73% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι τα συμφωνηθέντα μέτρα και αντίμετρα, αποτελούν καινούριο τέταρτο μνημόνιο, ενώ το 74% κρίνουν ότι τα μέτρα και αντίμετρα δεν προδιαγράφουν έξοδο από μνημόνια και τέλος της κρίσης.

Σε ό,τι αφορά τα αντίμετρα, το 32% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι θα εφαρμοστούν, έναντι 55% που θεωρούν ότι δεν θα εφαρμοστούν.

Στο ερώτημα αν /όταν εφαρμοστούν τα αντίμετρα θα καλύψουν τις απώλειες από τα μέτρα, το 14% απαντούν ναι και το 74% όχι.

Αξιολογώντας τις ομιλίες των δύο πολιτικών αρχηγών στη Βουλή, οι ερωτηθέντες κρίνουν θετικά την ομιλία Τσίπρα σε ποσοστό 17% (έναντι 52% που την κρίνουν αρνητικά) και θετικά την ομιλία Μητσοτάκη σε ποσοστό 32% (έναντι 37% που την κρίνουν αρνητικά).

capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα