Διαβολική... σύμπτωση η επίσκεψη Μουλόπουλου στον ΔΟΛ;

20:23 3/1/2017 - Πηγή: Antinews

Σάλος έχει προκληθεί από τις πληροφορίες περί συνάντησης στο κτίριο του ΔΟΛ του Φ. Μπόμπολα με τον Στ. Ψυχάρη για την συγχώνευση των δύο εκδοτικών μαγαζιών. Η συνάντηση δεν θα είχε τόση σημασία αν δεν ήταν στο ίδιο γραφείο και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην διευθυντής στο Βήμα, Βασίλης Μουλόπουλος, ο οποίος θεωρείται δεξί χέρι του Τσίπρα. Πολλοί μίλησαν για παίγνια στο χώρο

των μίντια του πρωθυπουργού και της παρέας του οι οποίοι με τον τρόπο αυτό θέλουν να ελέγξουν πλήρως ΔΟΛ και Πήγασο.

Η Νέα Δημοκρατία αντέδρασε έντονα και με ανακοίνωσή της αναφέρει: «Η Κυβέρνηση ακόμη δεν έχει ενημερώσει με ποια ιδιότητα παρέστη ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της “Αυγής”, κ. Βασίλης Μουλόπουλος στη συνάντηση με τον κ. Ψυχάρη και τον κ. Μπόμπολα.

Ας ενημερώσει επίσης την ελληνική κοινή γνώμη, αν στη σύσκεψη που έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στο Μέγαρο Μαξίμου, με εκπροσώπους των τραπεζών, συζητήθηκε το θέμα του Δ.Ο.Λ.».

Ο Μουλόπουλος απάντησε με επιστολή σε ειρωνικό ύφος και απευθύνεται στον Κικίλια και τη ΝΔ.

Κατά τη δική του εκδοχή, πήγε στα γραφεία του ΔΟΛ και συγκεκριμένα στην εφημερίδα «Το Βήμα» προκειμένου να ευχηθεί «καλή χρονιά» σε «παλαιούς συναδέλφους και πάντα φίλους, διευθυντές, δημοσιογράφους και κλητήρες».

Ο Βασίλης Μουλόπουλος απευθύνει, μάλιστα, την επιστολή του στον εκπρόσωπο τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια και την κοινοποιεί και στον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η επιστολή όπως αναρτήθηκε έχει ως εξής:

Επιστολή Β. Μουλόπουλου προς τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Β. Κικίλια, με κοινοποίηση προς τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυρ. Μητσοτάκη

Προς τον κ. Κικίλια, εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ.

Κοινοποίηση προς τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη

κ. ενωμοτάρχα,

ευπειθώς αναφέρω ότι χτες επισκέφτηκα την εφημερίδα το “Βήμα”, εις την οποία δούλεψα για 35 συναπτά έτη, για να ευχηθώ “Καλή Χρονιά” στους παλιούς μου συναδέλφους και πάντα φίλους, διευθυντές, δημοσιογράφους και κλητήρες.

Σας ζητώ ταπεινά συγγνώμην διότι παρέλειψα να ζητήσω την άδειά σας γι’ αυτή μου την ενέργεια. Δεν θα επαναληφθεί.

Από σήμερα θα αναφέρω και θα ζητώ την άδεια από τις υπηρεσίες σας για όλες μου τις μετακινήσεις εντός και εκτός Αττικής.

Με τιμή

Βασίλης Μουλόπουλος

Είναι φανερή η προσπάθειά του να διαψεύσει ότι ο ίδιος παραβρέθηκε στην κλειστή αυτή συνάντηση για το μέλλον του ΔΟΛ και του Πήγασου και για τα σχέδια που έχει η κυβέρνηση στο χώρο των μέσων ενημέρωσης. Όμως, δημοσιογράφοι που τον είδαν στο κτίριο της Μιχαλακοπούλου επιμένουν ότι ο Μουλόπουλος εκτός από... χρόνια πολλά ήταν παρών και στη συνάντηση. Και εν πάση περιπτώσει... διαβολική σύμπτωση να γίνεται συνάντηση για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα και ο Μουλόπουλος δίπλα να τρώει κουραμπιέδες;

Ας τα αφήσουν τα Συριζαϊικα κόλπα, ξέρουμε πολύ καλά τι καπνό φουμάρουν και τι σχεδιάζουν.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα