Χατζηγάκης: οι “κουκουλοφόροι” του διαδικτύου φταίνε (χα χα χαααα)

Χθες, ο Σωτήρης Χατζηγάκης πει ότι «ορισμένα ακροδεξιά στοιχεία της ΝΔ με την ταμπέλα της λαϊκής δεξιάς πάνε να αλλοιώσουν την ιδεολογική ταυτότητα του κόμματος», μίλησε για τάσεις στη ΝΔ και διαγράφηκε.

Σήμερα από το πρωί άρχισε να βγαίνει στα ραδιόφωνα και να δίνει διευκρινίσεις

για το ποιους εννοούσε

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 είπε, πρόκειται για συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, με τους οποίους συμπορεύεται, κι όχι βουλευτές ή στελέχη του κόμματος.
Επιτέθηκε επίσης στους «κουκουλοφόρους του διαδικτύου» που υπονομεύουν τη νέα κυβέρνηση και οι οποίοι – όπως άφησε να εννοηθεί – έχουν σχέση με το περιβάλλον του κ. Σαμαρά.

Διαβάστε το και mot à mot, που θα έλεγε και ο Σαρκοζί:

- Σταγονίδια εννοώ αποκλειστικά ακροδεξιά σταγονίδια ορισμένους συνεργάτες του κ. Σαμαρά με τους οποίους συμπορεύεται. Δεν αφορά, και εδώ είναι η μεγάλη συκοφαντία, το ψεύδος που εκτοξεύεται ότι αφορά βουλευτές ή στελέχη. Κανέναν βουλευτή και κανένα στέλεχος. Ποτέ δεν θα μεταχειριζόμουν και θα έλεγα για κάποιον βουλευτή κάτι τέτοιο, που δεν υφίσταται στην πραγματικότητα ή για κάποιο στέλεχος.

– Σταγονίδια είναι αυτοί που κάνουν κουμάντο σήμερα στη ΝΔ. Ποιοι είναι; Έχει καμιά δέκα-15αριά, ορισμένοι από αυτούς είναι.

Ερώτηση: Εννοείτε ως ακροδεξιό σταγονίδιο τον κ. Μιχελάκη;

- Δεν θέλω να μπω σε τέτοια ονοματολογία, αλλά είναι προφανές ποια είναι η καρδιά. Θα ξεκινήσετε από την καρδιά του ερωτήματος και από την καρδιά που προκλήθηκε η όλη κρίση.

- Αν κάνετε μια βόλτα στο Διαδίκτυο θα δείτε ότι ήδη από χθες άρχισαν τα όργανα. Θα δείτε με τι τρόπους γίνεται η υπονόμευση της σημερινής κυβέρνησης.

- Κοιτάξετε τους κουκουλοφόρους του Διαδικτύου να δείτε πώς διαβρώνουν τον κόσμο, τι λένε για μένα σήμερα. Ακόμα ξέθαψαν ένα χορό που χορέψαμε όταν γιόρταζε όλη η Ελλάδα με την Εγνατία, με τον κ. Σουφλιά και εμένα…βγήκαν χθες να δείξουν ότι εμείς είμαστε με τα συμφέροντα. Ποιοι; Εμείς που δώσαμε την ζωή μας 40 χρόνια σε αυτό τον τόπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα