Χαρίζουν στον Κόκκαλη το Ιπποδρομιακό Στοίχημα

08:06 9/8/2014 - Πηγή: Antinews

Η μεγάλη ξεφτίλα με το Ιπποδρομιακό Στοίχημα αποδείχθηκε σε όλο της το μεγαλείο με το άνοιγμα της μοναδικής προσφοράς, αυτής της εταιρείας του Κόκκαλη. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, σε κοινή συνεδρίαση με το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων, αποσφράγισε σήμερα την οικονομική προσφορά ύψους €5.250.000 που είχε υποβάλει στις 31 Ιουλίου 2014 η Ένωση Προσώπων “Intralot

(SPV No. 1) Limited” και “Intralot (SPV No.2) Limited” παρουσία της, για τη χορήγηση του δικαιώματος για την αποκλειστική διοργάνωση και διεξαγωγή του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα για 20 χρόνια. Επίσης, αποσφραγίστηκε η αποτίμηση που διενήργησε ο ανεξάρτητος αποτιμητής.

Τα σχετικά έγγραφα δόθηκαν για αξιολόγηση στο Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων και τους συμβούλους του έργου. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ θα συνεδριάσει εκ νέου για το θέμα εντός του Αυγούστου.

Αντιλαμβάνεστε τι έγινε. Ο ανοιχτοχέρης Σωκράτης δίνει πέντε ψωροεκατομμύρια για να πάρει για 20 χρόνια το στοίχημα και θα πρέπει να συνεδριάσει πάλι το ΤΑΙΠΕΔ για να δει τι θα κάνει. Αντί να ακυρώσει τον διαγωνισμό και να προχωρήσει σε νέο διότι είναι αδιανόητο να δοθεί κοψοχρονιά το φιλέτο. Εκτός κι αν πρόκειται πράγματι για έναν στημένο διαγωνισμό από την αρχή, γι’ αυτό και αποχώρησαν οι Γάλλοι και γι’ αυτό δεν έγινε αποδεκτή η προσφορά της Global η οποία λένε οι πληροφορίες εγγυήθηκε για ένα ποσό της τάξης των 40 εκατ. ευρώ.

Αλλά να θέλει η Ιντραλότ να πάρει με πέντε εκατ. το στοίχημα αυτό δεν πρέπει να γίνει αποδεκτό. Τι νομίζει ότι αγοράζει; Περίπτερο στο Σύνταγμα;

Έτσι είχε μάθει ο Σωκράτης να κάνει τις δουλειές του, αλλά δεν πρέπει να τον αφήσουμε αυτή τη φορά να… καβαλήσει το άλογο και μαζί και όλη τη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα