Ασπιρίνες για καρκίνο

17:05 4/3/2020 - Πηγή: Antinews

"In Gefahr und größter Not bringt der Mittelweg den Tod - Σε κίνδυνο και καιρό δυστυχίας η μέση οδός οδηγεί στον θάνατο"

Γερμανική παροιμία

"Liberalism is the ideology of Western suicide - Ο Φιλελευθερισμός είναι η ιδεολογία με την οποία η Δύση αυτοκτονεί"

James Burnham

"...Προφήτη, ηθικόν δίδαγμα: Είναι καλό να ξέρεις να πολεμάς. Και σε καιρό ειρήνης και σε καιρό πολέμου. Γιατί δεν ξέρεις πότε τελειώνει το ένα και πότε αρχίζει το άλλο...Και ούτε το καταλαβαίνεις τώρα πια, στην εποχή μας..."

Θεόδωρος

Hellados@ Προφήτης 07/10/2018, 20:07:41


Κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα, λένε. Και σωστά.

Κόψτε φάτσες από "ευρωπαϊκή ηγεσία" κατά την επίσκεψη στον Έβρο και βγάλτε συμπέρασμα.

Μια μανταμίτσα στο τιμόνι της ηπείρου λόγω φύλου, βάλτε την νοητά δίπλα στον Τραμπ και βάλτε τα κλάματα.

Κι ένας φαιδρός που ακολουθεί το απεχθές εμφανισιακό υπόδειγμα των τζιχαντιστών, γενειάδα με ξυρισμένο κεφάλι.

Άντε να περιμένεις σωτηρία από δαύτους.

Και στη μέση ο Κυριάκος με ψηλόμεσο μπουφάν, 52 χρονών άντρας σαν 15χρονο χριστουγεννιάτικα στην Αράχωβα.


Κομματικοί σάλιαγκες ξαναβγήκαν απ' τις τρύπες να πανηγυρίσουν για τον Μεγάλο Τιμονιέρη που "σφράγισε" τα σύνορα.

Μόνο που από το "σφράγισμα" κι εντεύθεν έχει σχηματισθεί από το αβέρτο μπουκάρισμα στα νησιά άλλη μια κωμόπολη 3.000+ μουσουλμάνων.

Τα αυτονόητα που κάνει βεβαίως και έχουν την συμπαράσταση της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, όλων μας. Αλλά πρώτον τα κάνει με οκτώ μήνες καθυστέρηση και δεύτερον δεν αρκούν.

1. Όλος ο Έβρος ναρκοπέδια (το γράφω από δεκαετίας).

2. Μυστικό τελεσίγραφο, χωρίς τυμπανοκρουσίες και εκβιασμούς, στην ΕΕ για άμεση αποστολή χερσαίων και ναυτικών δυνάμεων που υπό τις διαταγές των ελληνικών ΕΔ θα συνδράμουν στην αποτροπή κάθε απόπειρας εισόδου.

3. Απαίτηση μέρους των κονδυλίων που η ΕΕ δίνει στον Ερντογάν και στις ΜΚΟ, τα οποία υπό ευρωπαϊκό έλεγχο θα χρησιμοποιηθούν για την φύλαξη των συνόρων και την αποκατάσταση της κανονικής ζωής στα νησιά.

4. Απαίτηση επίσης από την ΕΕ τα κονδύλια στον Ερντογάν να δοθούν εφεξής με όρο τη αποδοχή του να επιστρέψουν στην Τουρκία όλοι οι λάθρο που έχει στείλει στα ελληνικά νησιά.

5. Ξεκάθαρη νότα στην Άγκυρα ότι η προώθηση λάθρο θεωρείται παραβίαση των ελληνικών συνόρων νοουμένων και ως ευρωπαϊκών.

Άλλως η Ελλάδα αναλαμβάνει την αποτροπή από μόνη της με κάθε μέσον, χωρίς να δεσμεύεται από ευρωπαϊκές πομφόλυγες και αποφάσεις δοτών δικαστηρίων περί "ανθρωπίνων δικαιωμάτων".

6. Εκδίωξη όλων των ΜΚΟ από το ελληνικό έδαφος, ποινικοποίηση της βοήθειας εισόδου και της περίθαλψης λαθρομεταναστών.

7. Κλειστά κέντρα σε ακατοίκητα νησιά και στην ενδοχώρα για όσους μείνουν εδώ μέχρι να προωθηθούν πίσω στις χώρες τους.

8. Βαθμιαία εκκένωση των ακριτικών νήσων ώστε να αποκατασταθεί η πρότερη οικονομική και κοινωνική τους ζωή, επίσκεψη και διάγγελμα Κυριάκου για την εθνική κρισιμότητα της συγκυρίας, με στόχο την συσπείρωση της μεγάλης πλειοψηφίας των εθνικά σκεπτομένων και την απομόνωση της οικτρής μειοψηφίας των ελληνοφώνων μπολσεβίκων που άνοιξαν τα σύνορα.

9. Επανασύναψη διπλωματικών σχέσεων με την Συρία, εκκένωση του εθνικά κρίσιμου Καστελλόριζου και αποβίβασή τους στη Λιβύη, τους δε σουνίτες λιποτάκτες Σύριους στην Συρία. Ο Άσαντ θα χαρεί. Ο διαφημισθείς ως σύμμαχος μας για την επίσκεψή του στην Αθήνα Χαφτάρ επίσης (θα χαρεί). Μόλις σύνηψε διπλωματικές σχέσεις με την Δαμασκό.

10. Απομάκρυνση των ενστόλων, λιμενικών και άλλων, που δηλώνουν και εφαρμόζουν "πρώτα οι άνθρωποι και μετά τα σύνορα". Δεν θα πληρώνουμε με τους φόρους μας τροχονόμους στα τζιχάντια. Να πάνε υπάλληλοι στον Σόρος.


....Κι ύστερα ξύπνησα, ε;


Αλλά μόνον αυτά παράγουν αποτέλεσμα που υπερασπίζει την εθνική ύπαρξη.

Ο καρκίνος δεν θεραπεύεται με ασπιρίνες.

Αλλοιώς θα ξαναγίνουμε διελκυστίνδα στα παζάρια μεταξύ ΕΕ-Τουρκίας, έφτασε η Φώφη να καταγγέλλει ότι "χορτάσαμε από λόγια" των Ευρωπαίων. Με τον "μουτζούρη" εκατοντάδων χιλιάδων λάθρο στο έδαφος μας, τους οποίους παραλυμένοι από τον δικαιωματισμό του Φιλελευθερισμού δεν θα ξέρουμε τί να κάνουμε, ενώ καθημερινά θα πληθύνονται αν η λαθροεισβολή δεν κηρυχθεί επιτέλους αυτό που είναι.

Και αν κάθε χερσαίο και θαλάσσιο σύνορο δεν σφραγισθεί πραγματικά.

Διότι όπως σχολίασε μια φίλη και πιστεύω ότι όλοι θα συμφωνείτε :"... τα σύνορα της χώρας μας δεν είναι απλά ένα συρματόπλεγμα, μια οριογραμμή διάκρισης κρατών. Είναι πολλά περισσότερα και μεγαλύτερα..
Νοηματοδοτούνε τα ήθη και τα έθιμά μας, την γλώσσα μας, την ιστορική μνήμη μας, τις λατρευτικές μας συνήθειες, τις μικρές καθημερινές συνήθειες της φυλής μας, τον τρόπο ζωής μας, την μεταξύ μας αναγνωρισιμότητα, την ιδιοσυγκρασία και την κοινωνική μας ιδιαιτερότητα, τις παραξενιές κι ιδιοτροπίες μας μα πάνω απ' όλα, την εγγύηση της προσωπικής κι εθνικής μας ελευθερίας. Αυτά κινδυνεύουν, αυτά οφείλουμε να προασπίσουμε..."Υπάρχουν οι άδολοι, νομοταγείς, συντηρητικοί πολίτες, που στο πρόσωπο του πρωθυπουργού βλέπουν την ηγεσία της κοινωνίας η οποία μεριμνά για το κοινό καλό, δια τούτο εξεγείρονται συνειδησιακά όταν βάλλεται για ανικανότητα.

Όμως στην περίπτωση ο πρωθυπουργός με πολιτικό πρόσχημα την μέριμνα για το γενικό καλό μεριμνά κατά βάση για το καλό μιας μικρής κάστας εξουσίας πέριξ την οικογένειά του. Δι ο και πιστός την ιδεολογία του επί οκτώ μήνες ακολουθεί τα γεγονότα, θιασώτης του πολυπολιτισμού και εχθρός του εθνικισμού-νατιβισμού.

Έδρασε όταν τα γεγονότα έφτασαν να τον απαξιώνουν ραγδαία πολιτικά.

Γι' αυτό δεν πρέπει να συγχέουμε τον πατριωτισμό με τον κομματικό πατριωτισμό, δηλαδή την ιδιοτελή κομματική υποτέλεια εκείνων που θέλουν μόνο να διαβάζουν και να ακούνε λιβανωτούς.

Ούτε να βγάζουμε τα μάτια των κυνικών για να βελτιώσουμε την όρασή τους, επειδή "κυνικός" είναι αυτός που η όραση του τον κάνει να βλέπει τα πράγματα όπως είναι, όχι όπως θα ήθελαν τα κομματόσκυλα να παρουσιάζονται.

Κι αν το να βλέπεις και να εκθέτεις τα πράγματα όπως είναι απηχεί ενίοτε έναν τόνο απαισιοδοξίας, ο απαισιόδοξος είναι πολλάκις ένας αισιόδοξος με εμπειρία.

Ο οποίος έχει μάθει να αντλεί την απαραίτητη για τη ζωή αισιοδοξία από υπαρκτές συνθήκες, άλλως γνωρίζει ότι πλέον ονομάζεται αιθεροβάμων.

Και μια που είπαμε ...

Κάποιοι θα σας αποκαλέσουν αιθεροβάμονες αν υποστηρίξετε ότι τα ανθρώπινα ποτάμια γυρίζουν πίσω. Θυμίστε τους ευγενικά ότι κάθε μέρα μαγειρεύουν το φαγάκι που τους κρατά στη ζωή με ηλεκτρικό ρεύμα το οποίο παράγεται από φραγμένα ποτάμια. Υποδείχνοντας τους και το βίντεο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα