Ας αποφασίσουν τι θέλουν…στον ΣΥΡΙΖΑ

Έχει χαθεί κάθε αίσθηση σοβαρότητας στον ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά στον Αλέξη Τσίπρα. Λίγες μόνο ημέρες από τη στιγμή που ένας σοβαρός άνθρωπος, ο οικονομολόγος, Γ. Σταθάκης, εκθείαζε τον Αντώνη Σαμαρά για την κίνησή του να κάνει ευρωπαϊκό το θέμα της ΑΟΖ, ο κ. Τσίπρας

είχε αντίθετη γνώμη. Ο μεν Σταθάκης έλεγε ότι είναι ευφυής η πολιτική του πρωθυπουργού ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από την Κοκκινιά είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ξεπουλάνε τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας. Υποστήριξε ότι το να κάνει ο Σαμαράς ευρωπαϊκό το θέμα της ΑΟΖ ουσιαστικά δίνει στους δανειστές τα κοιτάσματα της Ελλάδα που, όπως τόνισε σαν άλλος Ανδρέας «ανήκουν στους Έλληνες».

Ο κ. Τσίπρας μιλά για πατριωτισμό και για ξεπούλημα. Που φτάσαμε. Αλλά τόσα ξέρει τόσα καταλαβαίνει. Νομίζει ότι το να κάνεις ευρωπαϊκό ένα θέμα σημαίνει ξεπούλημα. Εκτός τόπου και χρόνου και δυστυχώς αυτό που βγάζει ο κ. Τσίπρας καλύπτει και την όποια σοβαρότητα υπάρχει μέσα στο κόμμα του.

Όμως για τόσο κρίσιμα εθνικά θέματα δεν είναι καθόλου καλό ή μάλλον είναι επικίνδυνο να υπάρχουν… συνιστώσες. Ας αποφασίσουν τι θέλουν τελικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα