Αποκάλυψη: Ντοπέ Έλληνας χιονοδρόμος της Ολυμπιακής ομάδας

Κρούσμα ντόπινγκ σε Έλληνα χιονοδρόμο που ετοιμαζόταν για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες στο Σότσι της Ρωσίας τον ερχόμενο Φεβρουάριο αποκαλύπτει, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, το antinews.gr

O αθλητής ανήκει στην μικρή ομάδα που θα εκπροσωπούσε τη χώρα μας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες

του 2014 και βρέθηκε σε αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΕΣΚΑΝ να έχει κάνει χρήση της απαγορευμένης ουσίας στανοζολόλης (αναβολική που βοηθάει στην αύξηση της μυικής μάζας) ίδια με εκείνη που ανιχνεύτηκε και στον Δημήτρη Χονδροκούκη και του στοίχισε την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.

Ο συγκεκριμένος αθλητής , όπως και οι υπόλοιποι τρεις χιονοδρόμοι (δυο γυναίκες κι ένας άνδρας) θα λάμβανε μέρος στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες λαμβάνοντας την κάρτας ελευθέρας που έχει παραχωρήσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Χιονοδρομίας στην αντίστοιχη ελληνική η οποία κάνει και τις τελικές επιλογές.

Κι αυτό γιατί οι θέσεις των Ελλήνων χιονοδρόμων στις παγκόσμιες λίστες είναι πολύ χαμηλά για να κερδίσουν προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Εντός των επομένων ωρών ο εν λόγο αθλητής αναμένεται να ζητήσει την επανεξέταση και του δεύτερου δείγματός του προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες από το ΕΣΚΑΝ . Στην περίπτωση που και το δεύτερο δείγμα είναι θετικό , κάτι πολύ πιθανό , τότε θα τιμωρηθεί πιθανότατα με 2 χρόνια αποκλεισμό και την θέση του στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς θα πάρει ο επόμενος επιλαχών.

N.Γκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα