Αντιπερισπασμοί: Μια νέα τρελή χρονιά στη θαυμαστή χώρα του Κυριάκου

21:49 2/1/2024 - Πηγή: Antinews

Από τον Κώστα Πρώιμο

*** Άντε να έβγαινε στα κανάλια βουλευτής αριστερός και να έλεγε πως η Συνθήκη της Λωζάννης είναι παρωχημένη, όπως έκανε ο βουλευτής της ΝΔ Συρίγος στον ΣΚΑΪ ως ειδικός στα Ελληνοτουρκικά… Θα του είχαν κόψει τη γλώσσα οι γνωστοί πατριώτες της πλατείας και της πλάκας. Αλήθεια, που βρίσκονται όλοι αυτοί; Γιατί δε μιλάνε τώρα; Τι άκρα του έθνους σιωπή είν’ τούτη;

*** Έχουν λυσσάξει με τον Δούκα. Σκεφτείτε ότι ακόμη δεν έχει αναλάβει τη δημαρχία ο άνθρωπος.

Ποιοι; Μα τα γνωστά έγκριτα φερέφωνα της οικογένειας η οποία έχει αυτοοριστεί ιδιοκτήτρια της Αθήνας και συνάμα της χώρας. Τραγικά ανθρωπάκια ευρισκόμενα σε εμετική διατεταγμένη παραδημοσιογραφική υπηρεσία.

*** Είπε και ο Elon Mask ότι το 2024 θα είναι μια τρελή χρονιά. Σιγά, μάλλον antinews διαβάζει και τούτος ο παλαβός καθώς το γράφουμε εδώ και μήνες…

*** Μόνο ο Μητσοτάκης βλέπει ότι τα δύσκολα μένουν πίσω και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Καλά τα βλέπει όμως ο Κυριάκος γιατί υπονοεί πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα για την πάρτη του και τους δικούς του, όλους δηλαδή τους βολεμένους. Και όχι για τα χαϊβάνια που εξακολουθούν να τον στηρίζουν.

*** Υποκλοπές, φορολογικό, ακρίβεια στα ύψη. Πρακτικές μαφίας σε όλες τις εκφάνσεις της πολιτικής ζωής αλλά και στις κρατικές λειτουργίες. Διαμοιρασμός του Αιγαίου, δεκάδες οικονομικά σκάνδαλα, προκλητική διαγραφή χρεών σε κολλητούς, άκρατη φτωχοποίηση της κοινωνίας. Ψέμα στο ψέμα και απύθμενη προσβολή στον ίδιο τον πολίτη που τον κοροϊδεύουν επικοινωνιακά πράττοντας διπλό αδίκημα καθώς του ωραιοποιούν την κόλαση που του φτιάχνουν με τα δικά του χρήματα. Πείτε μου, ποια άλλη κυβέρνηση θα είχε σταθεί όχι τεσσερισήμισι χρόνια, παρά έξι μήνες; Απίστευτοι και άπαιχτοι.

*** Το κακό είναι πως κατάφεραν να περάσουν ως κανονικότητα την ανωμαλία. Είτε μιλάμε για τις προσωπικές είτε για τις κοινωνικές και λοιπές σχέσεις που αποτελούν τους πυλώνες της κοινωνίας. Είναι νορμάλ να είσαι φτωχός, ανυπεράσπιστος, να μη δικαιούσαι ιατρική περίθαλψη αν δεν έχεις παράδες στην τσέπη σου και να σε κυνηγάει η εφορία να σε τσακίσει αν η επιχείρησή σου δεν αποκομίζει κέρδη.

*** Ωστόσο, μην ανησυχείτε, αν διαθέτετε έστω μερικά ψήγματα ψυχραιμίας και το πάρετε αλλιώς θα γελάσετε και θα κλάψετε πολύ φέτος με τις κυβερνητικές και οικονομικοπολιτικές ιλαροτραγωδίες που θα ζήσουμε όλοι, σε μια ακόμη τρελή χρονιά στη θαυμαστή χώρα του Κυριάκου.

The post Αντιπερισπασμοί: Μια νέα τρελή χρονιά στη θαυμαστή χώρα του Κυριάκου appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα