Αλέξη, στους ηγέτες στεκόμαστε προσοχή!!!

Έχει πολύ πλάκα ο ολετήρας τελικά. Ο άνθρωπος που έδωσε βορά τη χώρα στις ορέξεις των κορακιών τολμά να μιλά για εθνικό συμφέρον. Ο άνθρωπος που ξεπούλησε την περιουσία της πατρίδας... για λίγα αργύρια και που ετοιμάζεται να ξεπουλήσει και τα εδάφη της έχει το θράσος να επιτίθεται σε αυτόν που αν δεν σήκωνε το ανάστημά του στον δήθεν πατριώτη Καραμανλή, ο Μητσοτάκης θα είχε υπογράψει... στα τέσσερα την παράδοση της Μακεδονίας μας στους αποικιοκράτες.

Σε αυτόν που προτίμησε να περιπλανιέται στην πολιτική έρημο λόγω της αγάπης του για την Ελλάδα.

Και όταν του δόθηκε η ευκαιρία για δεύτερη φορά, προτίμησε και πάλι να θυσιαστεί για την Ελλάδα παρά να προσκυνήσει στους αποικιοκράτες – δανειστές.

Δυστυχώς όμως βρήκαν τον σύγχρονο Εφιάλτη για να αλώσουν την Ελλάδα μας. Κι έτσι κατάφεραν να την κατακτήσουν χωρίς όπλα, βεβηλώνοντας και εξευτελίζοντας το αίμα που χύθηκε για την ελευθερία αυτού του τόπου.

Τολμάει λοιπόν ο Εφιάλτης, που έχει ήδη υπογράψει το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, να λέει ότι ο Σαμαράς έχτισε την πολιτική του καριέρα λόγω της στάσης του το 92’.

Μα δεν ντρέπεσαι να λες τέτοια πράγματα; Δεν ντρέπεσαι να παραδέχεσαι δημοσίως ότι είσαι το γιουσουφάκι των αποικιοκρατών; Δεν ντρέπεσαι να λες ότι υπάρχει ένα παράθυρο ευκαιρίας ώστε να λυθεί οριστικά ένα ζήτημα που φορτώθηκε στη χώρα από το 1992; Ζήτημα η ανεξαρτησία και η ελληνικότητα της Μακεδονίας μας;

Προφανώς σου έταξαν οι δανειστές δήθεν έξοδο από τα μνημόνια και σπεύδεις να υπηρετήσεις τα νοσηρά σχέδιά τους.

Μην ανησυχείς όμως, η Ελλάδα από τότε που αναπνέει είναι αντιμέτωπη με προδότες σαν του είδους σου. Μπορεί να λυγάει αλλά στο τέλος πάντα στέκεται όρθια.

Είναι λοιπόν τίτλος τιμής, όπως σου είπε ο Σαμαράς, να επιτίθεσαι σε αυτούς που θέλουν την Ελλάδα περήφανη.

Και να είσαι σίγουρος, η οργή των πατριωτών που τόσο απεχθάνεσαι θα σε κατασπαράξει. Θα πάρεις μια γεύση την Κυριακή από τα συλλαλητήρια που προσπαθείς απεγνωσμένα να ματαιώσεις.

Μάταιες όμως οι προσπάθειες σου. Είσαι απλώς μια στιγμή στην ιστορία. Σύντομα θα γραφτείς με μαύρα γράμματα στις δέλτους της και θα κλαις μαζί με την αγαπημένη σου επειδή δεν καταφέρατε να κατακτήσετε την εξουσία.

Απόλαυσε την καρέκλα όσο μπορείς...

Έσσεται ήμαρ!

ΥΓ. Αρνούμαστε να σχολιάσουμε τις δηλώσεις Παππά. Μάθαν ότι γ.....στε πλακώσαν κι οι γύφτοι που λέμε στην Καρδίτσα. Ή καλύτερα, γυρίσαν τα μ...α να παταλιάσουν τα κόλλια.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα