άκοι με βαρύ οπλισμό και πυρομαχικά σε κρησφύγετο του Πετρακάκου στον Μαραθώνα

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Αντιτρομοκρατικής σε σπίτι- αποθήκη στην περιοχή του Μαραθώνα.

Πρόκειται για ακόμη ένα κρησφύγετο που συνδέεται με την υπόθεση του συλληφθέντος στον Βόλο, Γ. Πετρακάκου. Το σπίτι βρίσκεται στη Λεωφόρο Μαραθώνος και, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να το είχε νοικιάσει ο Σπύρος Δραβίλας, ο οποίος αυτοκτόνησε κατά τη μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής με τη συνδρομή των ΕΚΑΜ που πραγματοποιήθηκε στην Αγχίαλο του Βόλου και η οποία οδήγησε στη σύλληψη

των Τσιρώνη και Χριστοδούλου.

Συγκεκριμένα, από το πρωί πραγματοποιείται στο σπίτι-αποθήκη έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας θα ανακοινωθούν αφού ολοκληρωθεί.

«Το συγκεκριμένο σπίτι έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την Αντιτρομοκρατική», δήλωσε ανώτατος αξιωματικός του αντιτρομοκρατικού επιτελείου.

Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, μέχρι αυτήν τη στιγμή, έχουν βρει πολλά αυτοκίνητα, τα οποία θα εξεταστούν προκειμένου να διευκρινιστεί αν στο παρελθόν είχαν χρησιμοποιηθεί σε ληστείες από την ομάδα του Πετρακάκου, ενώ βρέθηκαν και σάκοι με βαρύ οπλισμό και πυρομαχικά, όπως συνέβη και στον Μώλο Φθιώτιδας, όπου βρέθηκαν θαμμένα όπλα και εκρηκτικά.

Έτσι, και σε αυτή την περίπτωση θα γίνει έλεγχος στην αυλή του σπιτιού, ενώ πολύ σημαντικά στοιχεία αναμένεται να δώσουν τα δακτυλικά αποτυπώματα και το DNA που θα βρεθούν μέσα στο σπίτι, αφού από εκεί θα προσπαθήσουν να διαπιστώσουν ποιοι έχουν περάσει από τον συγκεκριμένο χώρο και να προχωρήσουν σε ταυτοποίηση με γεννητικό υλικό που έχει βρεθεί σε ληστείες ή ακόμη και σε τρομοκρατικές ενέργειες.

Η έρευνα στο συγκεκριμένο σπίτι αναμένεται να κρατήσει αρκετές ημέρες.

Εν τω μεταξύ, χθες, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες των όπλων που βρέθηκαν θαμμένα στο σπίτι του Γ. Πετρακάκου, στον Μώλο Φθιώτιδας.

Τα όπλα, μαζί με άλλα αντικείμενα, πλαστικές μάσκες και πλαστικά καλύμματα χεριού, ήταν θαμμένα στον υπαίθριο χώρο αγροικίας.

imerisia.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα