Άγριο άδειασμα του Αρκουμανέα από τον γιατρό ερευνητή του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνο Φαρσαλινό: «Η πανδημία έγινε ιδιοκτησία του ΕΟΔΥ! Αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε επιδημιολογικά στοιχεία από το.. Μεξικό για να κάνουμε επιστημονική έρευνα» (VIDEO)

«Δεν γνωρίζουμε πόσο υγειονομικό προσωπικό έχει προσβληθεί! Δεν γνωρίζουμε πόσοι ασθενείς με άλλες παθήσεις προσβλήθηκαν από κορωνοϊό μέσα στα νοσοκομεία!» είπε ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός.

Ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός (ΜD, MPH) είναι γιατρός, επιστημονικός ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στη σχολή δημόσιας υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής καθώς και επικεφαλής της ομάδας ερευνητών Coronavirus Greece Research Group.

Ο ΕΟΔΥ ουδέποτε απάντησε στο αίτημα του

Πανεπιστημίου Πατρών (από τον Μάιο) για παροχή επιδημιολογικών στοιχείων (ανώνυμων ασθενών) ώστε η επιστημονική ομάδα να πραγματοποιήσει πολύτιμες για την αντιμετώπιση της πανδημίας επιδημιολογικές έρευνες.

Η επιστημονική ομάδα του Κωνσταντίνου Φαρσαλινού χρησιμοποίησε επιδημιολογικά στοιχεία από το... Μεξικό προκειμένου σε συνεργασία με 2 Μεξικανούς ερευνητές να πραγματοποιήσει τη σχετική επιδημιολογική έρευνα.

«Κάναμε έρευνα για το Μεξικό και όχι για την Ελλάδα αφού στην πατρίδα μας ο ΕΟΔΥ δεν μας έδινε τα απαραίτητα στοιχεία» είπε ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός μιλώντας στην εκπομπή «Με το γάντι» που παρουσιάζει ο Αργύρης Ντινόπουλος στο ALERT TV.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα:

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα