Αδυναμία στα βιάγκρα έχουν οι τζιχαντιστές

Μπορεί να παρουσιάζουν μια αυστηρή θρησκευτική εικόνα, αλλά στην πραγματικότητα οι τζιχαντιστές του ISIS επιδίδονται «σε βάναυσες και αφύσικες σεξουαλικές πρακτικές», σύμφωνα με έκθεση δημοσιογράφων στη Ράκα. «Πολλά μέλη του ISIS υποφέρουν από σεξουαλικές ανωμαλίες και βάναυση ενστικτώδη επιθυμία για σεξ, εκτός από το σαδισμό και τη διαστροφή που έχουν ήδη», ισχυρίζεται η online έκθεση της ομάδας , που παράγεται από την γνωστή υπόγεια

ομάδα δημοσιογραφία των πολιτών Raqqa Is Being Slaughtered Silently (Η Ράκα σφαγιάζεται σιωπηλά- RSS).

Εκτός αυτού, οι τζιχαντιστές έχουν μια αδυναμία στα «παράξενα εσώρουχα», παντρεύονται «περισσότερες από μία συζύγους, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα» και «αναζητούν 'μπλε χάπια' για να αυξήσουν τη δύναμή τους και να κάνουν περισσότερο σεξ». «Πολλές περιπτώσεις που έχουν καταγραφεί από νοσοκομεία και γιατρούς, αφορούν γυναίκες που έχουν υποστεί σεξουαλική πρακτική με βάναυσα και αφύσικο τρόπο», λέει ο Αμπού Μοχάμεντ, ο ακτιβιστής συγγραφέας, που γράφει με ψευδώνυμο.

Αλλά πέρα από τις σκοτεινές λεπτομέρειες, υπάρχει μια σύνθετη εικόνα μιας ολοένα και πιο καταπιεστικής κοινωνίας, στην οποία τζιχαντιστές μαχητές απολαμβάνουν ανεξέλεγκτη εξουσία πάνω στις γυναίκες. Η έκθεση αναφέρει ότι οι μαχητές του ISIS επιλέγουν νύφες από τις τοπικές κοινωνίες που μαστίζονται από τον πόλεμο προσφέροντας μεγάλη προίκα και απειλούν να απαγάγουν τις γυναίκες που αρνούνται. Μερικές οικογένειες αναζητούν συνειδητά μαχητές του ISIS μαχητές ως συζύγους για τις κόρες τους, για να εξασφαλίσουν ασφάλεια και οικονομική ευημερία. Πηγές αποδεικνύουν ότι πάνω από 500 γάμοι έγιναν από μαχητές στη Συρία, με σχεδόν το ένα τρίτο από αυτούς με ανήλικες.

http://rt.com/news/233563-raqqa-viagra-isis-report/

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα