Α. Ασημακοπούλου: Μείωση συντελεστών ΦΠΑ ο Σαμαράς, αύξηση ο Τσίπρας (video)

Την ένδεια της ρητορικής των βουλευτών και υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ ανέδειξε (μέσω Στάθη Δρογώση) η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου. «Σας αφιερώνω ένα στίχο του Δρογώση: Λες πως είναι τα όνειρα σου άλογα άγρια που σε παίρνουν. Σου υπόσχονται τον κόσμο μα στο τέλος σε πικραίνουν», είπε αρχικά. Εξήγησε, δε, ότι «το σκέφτηκα γιατί διάβασα δύο tweets του Δρογώση. Έγραφε λοιπόν: ‘’Ο ΕΝΦΙΑ

έριξε τον Σαμαρά. Κι ο Σύριζα όχι μόνο δεν τον καταργεί αλλά τον αυξάνει. Νομίζω τον αδικήσαμε τον Σαμαρά. Χωρίς πλάκα. Επίσης ο Σαμαράς είχε ρίξει τον ΦΠΑ στην εστίαση στο 13%. Αυτοί τον πάνε 24%... Πραγματικά οι τύποι υπογράφουν τα πάντα για την καρέκλα’’ Αν λοιπόν ο Δρογώσης γράψει τραγούδι με αυτούς τους στίχους σας το αφιερώνω»!

Παράλληλα, η κυρία Ασημακοπούλου ανέλυσε με γλαφυρό τρόπο τις «επιτυχίες» του Αλέξη Τσίπρα, με τις πραγματικές επιτυχίες του Αντώνη Σαμαρά. «Διατήρηση ΦΠΑ στα νησιά ο Σαμαράς, αύξηση ο Τσίπρας., Να του πείτε να το υπογράψει με το δεξί χέρι γιατί είναι αφιερωμένο στον κ. Καμμένο. Μείωση συντελεστών ΦΠΑ ο Σαμαράς, αύξηση ο Τσίπρας. Ουπς δεν καταργήθηκε ο ΕΝΦΙΑ!», τόνισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Απάντησε, δε, σε όσα είχε πει νωρίτερα ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος είχε κατηγορήσει την ΝΔ ότι τζογάρει. «Ενημερώνω τον Υπουργό ότι για εμάς η οικονομία δεν είναι αντικείμενο τζόγου. Εμείς στη Ν.Δ ναι θα ποντάρουμε σε αυτά που λέει ο Μητσοτάκης. Εσείς να ποντάρετε ότι το χαμστεράκι θα βγάλει φτερά και θα απογειωθεί», τόνισε με νόημα. Τέλος, υπενθύμισε ότι ο νυν Υπουργός Οικονομικών «έλεγε ότι η οικονομία έμοιαζε με χαμστεράκι. Τον άκουγε ο Βαρουφάκης, έκανε πειράματα και ήρθε τώρα ο λογαριασμός 86 δισεκατομμύρια να τον πληρώσουν οι Έλληνες»!

Πηγή: liberal.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα