Toν νου σας ρεμάλια!

Του Κώστα Πρώιμου

Έρχονται όπως διαβάζουμε και τα F-35 της 5ης γενιάς τα οποία προφανώς θα καταφέρουμε ως λαός να αποσβέσουμε κάνοντας οικονομία βγάζοντάς τη με ένα τοστάκι την ημέρα ο καθένας μας για καμιά δεκαριά γενιές ακόμη. Ας είναι. Προκειμένου να διαφυλάξουμε τον διαμοιρασμό του Αιγαίου και να κολυμπάμε αμέριμνοι Έλληνες και Τούρκοι σε μια θάλασσα ειρήνης τι είναι οκτώμισι δισ. ευρώ; Στο κάτω κάτω ψυχή θα δώσουμε; Χρήμα και μόνο! Ποιος το υπολογίζει;

Καλά τα γράφανε τελικά οι «λιμπεράδες», οι Μουμτζήδες, οι Πρετεντέρηδες και ορθά ομιλούσαν οι Αυτιάδες! Δεν υπάρχει ο άνθρωπος

αυτός! Απορώ γιατί δεν τον εμφάνιζαν στην πρώτη γραμμή της πολιτικής νωρίτερα! Για όλους και για όλα τελικά «καθαρίζει» ο Κυριάκος! Από τη Νοβάρτις, το ΚΕΕΛΠΝΟ, τα εμβόλια και τον κορονοϊό, τις υποκλοπές, τα Τέμπη,  τους εφοπλιστές, για τον «βασιλιά των σπορ», ακόμη και το Σύνταγμα αποτολμά να παρερμηνεύει ή να παρακάμπτει όχι από υστεροβουλία και προς εφαρμογή σκοτεινών ιδιωτικών σκοπιμοτήτων παρά για τα καλά και τα συμφέροντα των απανταχού συμπατριωτών του!

Τι κάνει έναν πολιτικό ηγέτη να ξεχωρίζει από τον σωρό; Μα η οικουμενικότητά του ασφαλώς! Η σπιρτάδα και η σοφία που εκπέμπει η φυσιογνωμία του, το ισχυρό προφίλ και το υψηλότατο κύρος του! Τον «κόβεις» ρε παιδί μου και από τη φάτσα άλλωστε. Καμία ένδειξη αλαζονείας παρά τις απολαβές της τεράστιας εξουσίας δεν υπάρχει στην ψυχοσύνθεση του πρωθυπουργού μας.

Αφήστε δε την πρωτόγνωρη ενσυναίσθηση που διαθέτει και ας είναι μεγαλωμένος με τα κολέγιά του, τους υπηρέτες του, τα Χάρβαρντ του! Απομονώστε από τις ζωές σας τους κομπλεξικούς κομμουνιστές που μόνο να στάζουν δηλητήριο ξέρουν! Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει τοστάκια!

Ο νεώτερος Μητσοτάκης αποδεικνύει εμπράκτως με κάθε του ρηξικέλευθη και συνάμα ιστορική πολιτική κίνηση πως δεν τον κατατρέχουν συμπλέγματα ανωτερότητας απέναντι στους συνανθρώπους του. Γι’ αυτό και ενώ η ανεργία στον τόπο μας «βαράει κόκκινο» νομιμοποίησε σε μια νύχτα πενήντα χιλιάδες παράνομους μετανάστες!

Αφού οι μυαλοπώλες και οι επικοινωνιακοί ταγοί αποφάνθηκαν χθες πως μια ελληνική οικογένεια χορταίνει με τέσσερα τοστ, γιατί να τρέχουν τα μέλη της στις ελιές με το αγιάζι, στα εργοτάξια με το λιοπύρι άνευ εργασιακών δικαιωμάτων και όρων;

Προσθέστε τα επιδόματα που χαρίζει ο Κυριάκος, τις λοιπές διευκολύνσεις που παρέχει και θα αντιληφθείτε το διακύβευμα. Καλά δεν περνάτε όλη μέρα στο καφενείο, στον καναπέ και στο διαδίκτυο; Δηλαδή τι προτιμάτε; Μερικά τοστάκια και στο χέρι και όλη μέρα καλοκαίρι ή πεντακόσια ευρουδάκια δέκα ώρες στη βροχή και στο αγέρι;

Τον νου σας ρεμάλια! Μην και τολμήσετε να κάνετε καμιά μαγκιά, μην τυχόν και σας πιάσει κάνα άτιμο φιλότιμο καμιά νύχτα ξαφνικά και «ρίξετε» τον Κυριάκο! Γιατί τότε χαθήκαμε όλοι!

Εν τοιαύτη περιπτώσει θα κλαίνε οι χήρες δηλαδή ο λαουτζίκος μα θα κλαίνε και οι παντρεμένες… Κολωνάκι, Β.Π κλπ. Θα κλαίνε οι μιζαδόροι, θα οδύρονται και οι κλακαδόροι. Θα αυτοκτονήσουν οι μετακλητοί, θα φουντάρουν πιασμένοι χέρι χέρι εγκάθετοι και δοτοί! Θα τρελαθούνε από τη λύπη τους οι τεμπέληδες, θα μεταναστεύσουν νύχτα οι ομοφυλόφιλοι, αφήστε που θα χάσουμε το φως της καθημερινής αντικειμενικής και πολύπλευρης ενημέρωσης! Φαντάζεστε να πέσει ο Κυριάκος και να κοπεί το μπαγιόκο; Πόσοι παρουσιαστές, υμνητές, δημοσιογράφοι, πόσες εφημερίδες, σάιτς και κανάλια όχι μόνο θα σηκώσουν μαύρες σημαίες παρά θα οδηγηθούν σε επιτόπιο φαλιμέντο;

Είμαστε για τέτοια τώρα; Να διαλυθεί όλη η χώρα; Ενώ γύρω μας βολτάρουν πύραυλοι και πέφτουν μπόμπες; Εδώ υπάρχουν σοβαρές διεθνείς εκκρεμότητες! Και μόνο για το γεγονός ότι κατάφερε ο Κυριάκος να μας «αδερφοποιήσει» με τους Τούρκους εκτιμώ πως θα πρέπει να αναγορευτούν με ειδικό ψήφισμα τόσο ο ίδιος όσο και τα μέλη της ευρύτερης οικογενείας του σε εσαεί κυβερνήτες αυτού του τόπου!

Τον νου σας λοιπόν ρεμάλια! Τον Κυριάκο και τα μάτια μας, γιατί αν γίνει καμιά «στραβή» και τον χάσουμε μέχρι και τριήμερο εθνικό πένθος στην Τουρκία θα ζήσουμε! Θα μας ρεζιλέψουν για την αυτοχειρία μας με τον τρόπο τους μέχρι και οι γείτονες! Και άμα τα «πάρουν στο κεφάλι» τα «αδέρφια» από κει απέναντι τότε όλα μπορεί να συμβούν!

ΥΓ. Ο τίτλος δανεισμένος από τη θρυλική κωμωδία ο «στρίγκλος που έγινε αρνάκι» με πρωταγωνιστή τον αείμνηστο Λάμπρο Κωνσταντάρα.

The post Toν νου σας ρεμάλια! appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα