Tην προστασία του εισοδήματος των στρατιωτικών ζητά η Νέα Δεξιά

Ο αντιπρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Παναγιώτης Δούμας, αναφορικά με τις νέες επικείμενες μειώσεις στους μισθούς των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων, προέβη στην κάτωθι δήλωση:

«Την ώρα που η Τουρκία μεταλλάσσεται σε ένα ισχυρό ισλαμικό κράτος, την ώρα που εντός των συνόρων της χώρας μας βρίσκονται εγκλωβισμένοι δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες και την ώρα που στις Ευρωπαϊκές πόλεις η Τζιχάντ σκορπά καθημερινά τον θάνατο αδιακρίτως σε ανυπεράσπιστους πολίτες, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σχεδιάζει να πετσοκόψει εκ νέου τις απολαβές των στρατιωτικών.

Η ενέργεια αυτή θα επηρεάσει το

αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων και θα θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια της χώρας μας, η οποία βρίσκεται ήδη εκτεθειμένη σε τεράστιους κινδύνους. Κι όλ' αυτά, με τον κομματικό στρατό, που εδώ και χρόνια εκλέγει αυτούς που μας κυβερνούν, αλλάζοντας ανενδοίαστα στρατόπεδα, να παραμένει ουσιαστικά ανέγγιχτος.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, ζητά την προστασία του εισοδήματος των στρατιωτικών και καλεί την κυβέρνηση να ενημερώσει τον ελληνικό λαό, πώς θα τον προστατεύσει από κτυπήματα, ανάλογα με αυτά που συμβαίνουν σε όλες τις χώρες του δυτικού κόσμου. Καλεί δε όλον τον πολιτικό κόσμο, να σκύψει απέναντι στο πρόβλημα του ισλαμικού κινδύνου, ο οποίος εγκυμονείται στο τεράστιο hotspot, στο οποίο έχει μετατραπεί η χώρα μας, χάρις στους απαράδεκτους και ύποπτους χειρισμούς της κυβερνήσεως τον τελευταίο ενάμισι χρόνο.»

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα