Tι δουλειά έχει μια εκλεγμένη βουλευτής να... συμπαραστέκεται στον «Φαρμακοχέρη» της «17Ν»;

Δεν το χωράει ο νους αυτό που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και αποκαλύπτει με ερώτησή της προς τον υπουργό Δικαιοσύνης η Ντόρα Μπακογιάννη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλική Λέβα επισκέφτηκε τις φυλακές Δομοκού και το Νοσοκομείο Λαμίας για να συναντήσει

το Δημήτρη Κουφοντίνα και τους άλλους έγκλειστους τρομοκράτες να τους στηρίξει ψυχολογικά και να τους ενημερώσει για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης σχετικά με το νομοσχέδιο που θα προβλέπει την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ´.

Οι τρομοκράτες είναι αυτοί που έκαναν και απεργίες πείνας για να κλείσουν οι φυλακές. Όμως, τι δουλειά έχει μια εκλεγμένη βουλευτής να... συμπαραστέκεται στον «Φαρμακοχέρη» της «17Ν»; Από που κι ως που ένα κόμμα που κυβερνά συναλλάσσεται με τρομοκράτες που αιματοκύλισαν την Ελλάδα; Το ξέρει ο κ. Τσίπρας αυτό; Το επικροτεί; Άραγε έχει σχέση και με τη φωτογραφική διάταξη που αποφυλακίζει τον Σάββα Ξηρό;

Έχουμε μήπως άλλη πολιτική στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας;

Η κ. Μπακογιάννη ρωτά τον υπουργό Δικαιοσύνης "αν η ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύεται με τους τρομοκράτες, προκειμένου να λάβει τις αποφάσεις της και να χαράξει την πολιτική της στα θέματα που αφορούν τη Δικαιοσύνη".

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα