H... τρύπα του Ανδρέα

Η απόλυτη γελοιότητα. Το νέο ΠΑΣΟΚ, δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ και το παλαιό, δηλαδή το κόμμα του Ανδρέα που είναι σε καταστολή εδώ και χρόνια, τσακώνονται για μια... τρύπα. Συγκεκριμένα για τη σήραγγα της Παναγοπούλας την οποία ο «γενίτσαρος» Χρήστος Σπίρτζης είχε τη φαεινή ιδέα να ονομάσει σήραγγα Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο άνθρωπος δεν έκανε τίποτε

άλλο παρά μόνο να τιμήσει το ίνδαλμά του, είναι γνωστός Παπανδρεϊκός άλλωστε και εσχάτως Τσιπρικός. Και σαν καλός... οσφυοκάμπτης για την καρέκλα, τι παραπάνω έκανε; Έδωσε το όνομα του μεγάλου... ηγέτη του ΠΑΣΟΚ σε μια τρύπα και τον παραλλήλισε με τον Αλέξη Τσίπρα γιατί και οι δύο τον εμπνέουν, αυτόν και μερικούς ακόμη του σιναφιού του.

Βεβαίως, το ΠΑΣΟΚ της Φώφης αντέδρασε γιατί λέει ότι δεν μπορείς να εξισώνεις τον πρωθυπουργό των μνημονίων με τον μεγάλο Ανδρέα. Περί όνου σκιάς ο τσακωμός. Για μια... τρύπα τσακώνονται οι παλαιοπασόκοι και οι νεοπασόκοι. Σιγά τη διαφορά που έχουν. Δεν βλέπουν τον Σπίρτζη πώς μια χαρά Πασόκος υπηρετεί τέλεια τον Αλέξη, τον Παππά και τα άλλα παιδιά; Τα γιουσουφάκια άλλωστε δεν έχουν χρώμα και κομματική ταυτότητα. Ειδικά οι πρώην Πασόκοι που για να διασωθούν (και να βγάλουν και κανένα φράγκο βεβαίως) δεν έχουν κανένα πρόβλημα να προσκυνήσουν τώρα τον Τσίπρα, τον Κυριάκο ή όποιον άλλον βρουν μπροστά τους. Μην απορήσετε αν δείτε τέτοιους γενίτσαρους να πηγαίνουν στον Κυριάκο.

Όμως, όλη η εικόνα του πρωθυπουργού και των υπουργών είναι γελοία. Να βαφτίζουν τις τρύπες του αυτοκινητόδρομου και να τσακώνεσαι για το ποιος είναι ο μεγαλύτερα... fun του Ανδρέα; Να βαφτίζεις Τεμπονέρας μια σήραγγα χωρίς καν να ρωτάς την οικογένειά του; Τι δουλειά έχει ο Τεμπονέρας στην τρύπα; Άντε βγάλτε κι ένα Γρηγορόπουλο στην Ιόνια οδό κι αν δεν σας χαλάει βγάλτε κι ένα Φύσσα. Γελοιοποιώντας τους νεκρούς τι νομίζουν ότι κάνουν; Μόνο να γίνονται οι ίδιοι τόσο γελοίοι.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα