H γαλάζια γενιά των Ελλήνων

15:06 4/6/2019 - Πηγή: Antinews

Η Ελλάδα βάφτηκε στο μπλέ, χρώμα της υπομονής, της επιμονής του προγραμματισμού και της ελπίδας. Σύμπασα.

Σαν ένα αόρατο χέρι στις εκλογές, να έσπρωχνε τον καθημαγμένο λαό, που πήγαινε φοβισμένος στις κάλπες, να εκδηλώσει με πρωτοφανή τρόπο και μεγάλη δυνατή φωνή, την οργή και το μίσος στην κυβέρνηση των ανικάνων.

Τεσσεράμισι χρόνια οι Έλληνες είδαν ένα άλλο κόσμο μπροστά τους. Μια κυβέρνηση ετερόκλητων από την άκρα δεξιά μέχρι την άκρα αριστερά

να πειραματίζεται χωρίς προοπτική πάνω από τα κεφάλια τους και να τους απειλούν, διεκδικώντας το αλάθητο, ότι αν δεν συμπορευθούν με τις ιδεοληψίες τους θα έχουν μέλλον δυσοίωνο.

Στην αρχή ήταν φοβισμένοι. Σκέφτονταν στην άκρη του μυαλού τους "τι είναι τούτοι εδώ", αλλά οπλίζονταν με υπομονή κάθε ημέρα. Εφιάλτης είναι θα περάσει σκέφτονταν και ξόρκιζαν το κακό μέσα τους.

Η κατάληψη της ΕΡΤ από καλοπληρωμένους μισθοφόρους που απομυζούσαν τα χρήματα όλων των φορολογουμένων και η καθημερινή πλύση εγκεφάλου με ύμνους υπέρ των ολοκληρωτικών και ανελεύθερων καθεστώτων και των κυβερνώντων, μαύριζαν ακόμη την ψυχή του.

Έβλεπαν γραφεία Υπουργών με τις εικόνες του Άρη Βελουχιώτη, που τους παρέμπεμπαν σε μισαλλόδοξους καιρούς του εμφυλίου και ανατρίχιαζαν.

Στις εφιαλτικές στιγμές στο Μάτι, απέκρυπταν ακόμη και την ύπαρξη των νεκρών, προσπαθώντας μέσα από την τραγωδία, να βρουν χρόνο για να την διαχειρισθούν, σαν ανεύθυνοι και όχι ως υπεύθυνοι πολιτικοί μιας κυβέρνησης, που ενδιαφέρεται για το καλό των πολιτών. Βεβηλώνοντας ακόμη και την ιερότητα των νεκρών.

Κάποιος σκληρόπετσος μανδαρίνος είπε: "δεν αναγνωρίζουμε κανένα νεκρό από την πυρκαγιά χωρίς ιατροδικαστή έκθεση, που να το βεβαιώνει", για να κερδίσουν χρόνο ως σύγχρονοι Νέρωνες.

Εγκάθετοι του καθεστώτος και πληρωμένοι παρακρατικοί διέλυαν με την βία κάθε μορφή λαϊκής αντίθεσης, που πήγαινε να εκδηλωθεί.

Ο κομματικός στρατός του ΣΥΡΙΖΑ με τα μίσθαρνα όργανά του, με ιταμότητα και αναίδεια, παραπληροφορούσαν τον κόσμο.

Δικαιολογούσαν την αντιλαϊκή τους πολιτική, λέγοντας ψέμματα και ότι διορθώνουν τα λάθη των προηγούμενων με τα δικά τους λάθη, που ήταν εξόφθαλμα.

Κι ο λαός βασανισμένος, εξαθλιωμένος, φοβισμένος και ανήμπορος να αντιδράσει στη λαίλαπα, κάθε μέρα οπλιζόταν με υπομονή.

Δεν μπορεί έλεγε μέσα του, θα' ρθει ο καιρός που θα γίνουν εκλογές και θα τους τιμωρήσω.

Για την αναίδεια, την αλαζονεία, την προκλητικότητα, την ιταμότητα, την εξαπάτηση, την ανεντιμότητα, την παραπληροφόρηση, την οικονομική αφαίμαξη, την χωρίς όρια προπαγάνδα, την ανευθυνότητα και την υποκρισία τους. Τον ηγεμονισμό και την φαυλοκρατία τους. Και την απαράδεκτη αγένειά τους και την ολοφάνερη ανικανότητά τους.

Η ψήφος των Ελλήνων, που πιστεύουν στο πλέγμα και το πνεύμα των νόμων και θέλουν ελευθερία στη σκέψη τους και ανοικτές κοινωνίες προόδου, μίλησε στις Ευρωεκλογές και στις εκλογές της αυτοδιοίκησης και τον αρχικό φόβο και την επιφύλαξη τα μετέτρεψε σε οργή, αγανάκτηση, θυμό, αλλά και υπευθυνότητα, για το μέλλον της πατρίδας.

Τα σκουπίδια της οπισθοδρόμησης και της ιστορικής παρακμής, το παλαιό και αναχρονιστικό, που αποτέλεσε την έκφραση της πολιτικής του Σύριζα, τα πέταξε στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Που πάντα είναι αμείλικτη στους καταχραστές των λαϊκών ελευθεριών και της προόδου των κοινωνιών και των πολιτισμών.

Η Ελλάδα βάφτηκε με το χρώμα της, το γαλάζιο της απέραντης θάλασσάς της, του ουρανού της και της σημαίας της. Και χαμογέλασε επιτέλους, με ελπίδα στο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελλήνων,ellinon