Eισβολή του Ρουβίκωνα στην Περιφέρεια Αττικής

Μέλη του "Ρουβίκωνα" έκαναν επίθεση, νωρίς το πρωί, στο κτίριο της Περιφέρειας Αττικής, στη λεωφόρο Συγγρού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, προκάλεσαν φθορές με βαριοπούλες στην είσοδο του κτιρίου, από την οδό Λεμπέση, ενώ πέταξαν μπογιές και στη συνέχεια αποχώρησαν.



Ήδη ο Ρουβίκωνας έχει αναρτήσει κείμενο για την επίθεση στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου indymedia. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, η επίθεση στην Περιφέρεια σχετίζεται με το "έγκλημα στην Μάνδρα".

"Ποιός

φταίει αλήθεια για το Έγκλημα στην Μάνδρα; Ποιός φταίει για 20+ νεκρούς και για τον αφανισμένο πλούτο ανθρώπων της τάξης μας; Φταίνε οι προηγούμενες δημοτικές αρχές; Η μήπως φταίνε οι παρούσες; Φταίει η πολεοδομία; Το δασαρχείο; Φταίει η περιφέρεια; Οι προηγούμενες περιφερειακές αρχές ή οι παρούσες; Η μήπως φταίει η κυβέρνηση, η καταστροφή του κοινωνικού κράτους, η ΕΕ και το ΔΝΤ με τα μνημόνια; Ο καπιταλισμός δεν φταίει; Και ποιός καπιταλισμός, ο μεγάλος ο καθωσπρέπει που χαράζει πολιτικές ή η λούμπεν αστική τάξη των τοπικών έργων, του real estate και των αυθαίρετων. Η αντίληψη για το περιβάλλον και η κλιματική αλλαγή;

capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eισβολή, Ρουβίκωνα, Περιφέρεια Αττικής,Eisvoli, rouvikona, perifereia attikis