Προστατευόμενα είδη gamers

Κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Είναι λίγοι και κρύβονται καλά πίσω από την ανωνυμία τους. Είναι gamers αλλά η Διεθνής Συνθήκη του Hyrule τους ανακήρυξε προστατευόμενα είδη λόγω της σπανιότητας τους. Τι τους κάνει όμως να ξεχωρίζουν από εμάς τους υπόλοιπους και πώς μπορούμε να τους εντοπίσουμε; Είναι εξημερωμένοι ή αν έρθουμε σε επαφή μαζί τους υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική μας ακεραιότητα; Υπάρχει κάποιο ντοκιμαντέρ του National Geographic ή του Animal Planet

ή έστω της Μάγιας Τσόκλη που να είναι αφιερωμένο σ’ αυτούς; Βγαίνουν σε λούτρινα κουκλάκια ή μόνο σε μπιμπελό; Σας παρουσιάζουμε τα σπανιότερα είδη gamers και τα χαρακτηριστικά τους για για την εύκολη αναγνώρισή τους.

Ο παντρεμένος gamer

- Ονόμασε το παιδί του από χαρακτήρα του αγαπημένου του video game (π.χ. Κράτος Κατσαπλιάς, Ζέλντα Χλέμπουρα, Μάστερ Τσιφ Κωνσταντινογιαννακοδημητρακόπουλος κ.α.).

- Έχει τηλεόραση αναλογικά μεγαλύτερη απ’ το σαλόνι του και το πεδίο όρασης του δεν φτάνει για να δει ολόκληρη την οθόνη.

- Σηκώνεται χαράματα για να παίξει, γιατί μόνο τότε δεν τον ενοχλεί κανείς, με τον κίνδυνο της παντόφλας να παραμονεύει.

- Ντρέπεται που έχει trophies/achievements από παιχνίδια όπως Hannah Montana και Barbie’s Horse Adventures, που παίζουν τα παιδιά του, και έχει πάρει επανειλημμένα τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών για να τα διαγράψουν.

- Έκανε λίστα γάμου στο Πλαίσιο.

Είναι οικογενειάρχης άνθρωπος και πρέπει να προλαβαίνει όλες τις υποχρεώσεις του...

Ο παππούς gamer

- Γκρινιάζει συνεχώς που “τα παιχνίδια δεν είναι όπως τα έφτιαχναν παλιά“ και πως “όλα έχουν γίνει ευκολότερα” και όταν μεγάλωνε αυτός “όλα τα video games γίνονταν με αγάπη και μεράκι”.

- Διαμαρτύρεται που τα παιδιά σήμερα δεν εκτιμούν τίποτα και που τα έχουν όλα, ενώ αυτός “τότε” δούλευε ένα μήνα “στα χωράφια με τα καπνά” για να πάρει το Pong.

- Στο ΙΚΑ αντί να κάνει αέρα με το βιβλιάριο υγείας όπως οι υπόλοιποι ηλικιωμένοι, παίζει Tetris με το “τούβλο” gameboy σιγομουρμουρίζοντας συνεχώς “αυτά ήταν παιχνίδια” και “φτου τελειώνει η μπαταρία, θα πρέπει να βγάλω απ’ τον βηματοδότη”.

- Δεν πατάει στο καφενείο γιατί όλοι οι άλλοι γέροι μιλούν για ποδόσφαιρο και πολιτική και κανείς δεν συμμερίζεται τον πόνο του που η Atari δεν βγάζει πια κονσόλες.

- Λάμπει σαν τρία εγκεφαλικά κάθε φορά που έρχεται το εγγόνι του με το Ντι Ες και τα Πόκεμον σπίτι, μιας και η γυναίκα του δεν τον αφήνει να το αγοράσει, φωνάζοντας του συνεχώς “πότε θα μεγαλώσει επιτέλους;”, “ξέρεις πόσο χρονών είσαι;”, “πάλι θα χαλάσεις την σύνταξή σου;”, “το πήρες το χάπι σου;”

Δεν θυμάμαι, από δω ξαναπέρασα; Καταραμένο αλτσχάιμερ...

Η γυναίκα gamer

- Αγοράζει κονσόλες μόνο σε παλ χρώματα γιατί το μαύρο και το γκρι κάνουν κακό φενγκ σούι στο σπίτι και γκρινιάζει όταν το κατάστημα δεν έχει και έξτρα χειριστήρια σ’ αυτά τα χρώματα.

- Θεωρεί τους Sims την καλύτερη ανακάλυψη μετά την πενικιλίνη και όταν παίζε

Keywords
Τυχαία Θέματα