Πού είναι το Ηalf-Life 3;

Ενώ τα Ηalf-Life και Ηalf-Life 2 είναι μυθικά παιχνίδια, το Ηalf-Life 3 είναι… αστικός μύθος. Πέντε ολόκληρα χρόνια μετά το Episode 2, ο Gordon Freeman παραμένει άφαντος, και η Valve μας έχει αφήσει να βράζουμε στο ζουμί μας. Ακριβώς αυτός είναι και ο λόγος που δεν πρέπει πια να περιμένουμε το «Episode 3″. Έχει περάσει υπερβολικά πολύς χρόνος για να βγάλει η Valve τέτοιου είδους συνέχεια, δεν έχει νόημα πια. Η συνέχεια (πρέπει να) είναι το Ηalf-Life 3.

Πούντο

λοιπόν; Μόνο η Valve ξέρει την απάντηση σε αυτό το ερώτημα, και δυστυχώς εμείς μάλλον θα αργήσουμε να την μάθουμε. Το πιο ανησυχητικό είναι ότι η ίδια η εταιρία φαίνεται να έχει άλλες προτεραιότητες. Στη μετά-ΗL2 εποχή, τα Left 4 Dead και Portal έχουν εξελιχθεί στις νέες χρυσές αγελάδες, και μαζί με τα Team Fortress 2, Dota 2 και Counter-Strike: Global Offensive, σηματοδοτούν τη στροφή της Valve στο multiplayer. Είναι δυνατόν ολόκληρο Ηalf-Life να μην είναι πια τόσο σημαντικό για τους δημιουργούς του; Σε μια εποχή όπου τα FPS επαναλαμβάνονται όλο και περισσότερο, για τους fans πάντως είναι πιο σημαντικό από ποτέ. Δεν το θέλουμε απλά, το χρειαζόμαστε.

Free the Freeman!

Πότε θα ανακοινωθεί το Ηalf-Life 3; Μήπως αντί για το «πότε», πρέπει να αναρωτιόμαστε για το «αν»; To πιθανότερο είναι ότι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επόμενη γενιά, καθώς ο πιο λογικός συνδυασμός για ένα παιχνίδι τέτοιου βεληνεκούς φαντάζει το PC με τις next-gen κονσόλες. Όποτε κι αν ανακοινωθεί όμως, το σίγουρο είναι ότι θα επισκιάσει τα πάντα. Κανένα νέο Halo ή God of War ή Mario ή Call of Duty, καμμία συνέχεια μεγάλου franchise δεν θα έχει τόση σημασία και hype όσο το Ηalf-Life 3. Όταν έρθει η ώρα, θα γίνει πανικός, θα είναι μία από τις σημαντικότερες ανακοινώσεις στην ιστορία της βιομηχανίας. Κάθε μέρα που περνάει με τη Valve να σιωπεί, εντείνεται η… απόγνωση που νιώθουμε, αλλά εντείνεται και τη τρέλα μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πρέπει να βγει, δεν γίνεται αλλιώς.

Στο μεταξύ, όσο παραμένουμε στο σκοτάδι, ας συζητήσουμε για το Ηalf-Life 3. Τι θέλετε να δείτε στη νέα περιπέτεια του Gordon Freeman; Πώς θέλετε να εξελιχθεί η ιστορία; Πότε πιστεύετε ότι η Valve θα ανοίξει τα χαρτιά της;

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πού, Ηalf-Life 3,pou, ialf-Life 3