Αποτελέσματα του 3ου EA Challenge

Άλλο ένα γεγονός σημείο αναφοράς για τα eSports ολοκληρώθηκε. Οι εντυπωσιακές και δυνατές αναμετρήσεις κυριάρχησαν στο 3ο κατά σειρά EA Challenge που πραγματοποιήθηκε από την Electronic Arts Hellas σε συνεργασία με τη Reload Entertainment, στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι. Παίκτες από όλη την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να μονομαχήσουν,

δοκιμάζοντας τις ικανότητες τους στα FIFA 12 και Battlefield 3, με σκοπό να κερδίσουν πλούσια δώρα αλλά και την δόξα του πρωταθλητή. Μετά από ένα εκπληκτικό Σαββατοκύριακο με πολύ κόσμο και σκληρές μονομαχίες, με αποκορύφωμα τον τελικό του FIFA 12 ο οποίος κράτησε σε αγωνία το κοινό μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο της παράτασης, νικητής αναδείχθηκε o «GLazy», ενώ στο Battlefield 3 επικράτησε η ομάδα των «HΕΑΤ». Αναλυτικά αποτελέσματα και φωτό από το event παρακάτω.

FIFA12:
1. Γιάννης «Glazy» Τεμπέλης
2. «Mavrakis» M.
3. Ηρακλής «Don Irakloukoc» Ηλιάδης

Battlefield 3:
1η θέση: Ομάδα «Hellenic Elite Armed Team» – «ΗΕΑΤ» (Χρήστος ‘Cgd’ Α., Σταμάτης ‘folitsas’ K., Κωσταντίνος ‘GRaRNaKiS’ Τσολακίδης, Σωτήρης ‘Airborne’ Ζαχαράκος, Δημήτρης ‘blaCkz0r’)
2η θέση: Ομάδα «Hellenic Phalanx» – «HPX» (Σωτήρης ‘Zeus.gr’, Αλέξανδρος ‘Alexbeav’ Μανδραβίλης, ‘Anogianos’, ‘Roffelos’, ‘Sogoth13’)


Keywords
Τυχαία Θέματα