Yakuza 0 Review

Η σειρά Yakuza πάντα ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην Ιαπωνία, ενώ τα τελευταία χρόνια αυξάνει την δημοτικότητά της και στην Δύση, με αποτέλεσμα η Sega να φέρνει όλα τα παιχνίδια στα μέρη μας, έστω και καθυστερημένα. Το Yakuza 0 είναι ένα παιχνίδι ανοιχτού κόσμου τρίτου προσώπου που βαδίζει στον δρόμο των beat ‘em up, δηλαδή τα κλωτσομπουνίδια παίζουν βασικό

ρόλο χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι δεν υπάρχει χρήση διαφόρων όπλων.

Το Yakuza 0 σας βάζει στον ρόλο δύο χαρακτήρων, του κλασικό πρωταγωνιστή των Υakuza, Kazuma Kiryu και του γνωστού από προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, Goro Majima. Ως prequel, το Yakuza 0 σας μεταφέρει στο Τόκιο στα τέλη της δεκαετίας του 80, παρουσιάζοντας τα πρώτα βήματα του Kiryu. Μαθαίνετε πώς και με ποιον μεγάλωσε και ποιος τον βοήθησε και τον εμπιστεύτηκε ώστε να τον βάλει στην οργάνωση. Μετά απο μια φαινομενικά απλή αποστολή, ο Kiryu βρίσκεται σε πραγματικά δύσκολη θέση, καθώς κατηγορείται για τον φόνο ενός απλού πολίτη, κάτι που όχι μόνο τραβάει την προσοχή της αστυνομίας αλλά δημιουργεί και σύγχυση στις τάξεις της Yakuza. Αφού καταλαβαίνει ότι έχει πέσει θύμα πλεκτάνης, αναγκάζεται να πάρει μια μεγάλη απόφαση, να παραιτηθεί από την Yakuza ώστε να καθαρίσει το όνομα του και να μπορέσει να ανακαλύψει ποιος του την έστησε. Φυσικά στον σκληρό και ανελέητο κόσμο της ιαπωνικής μαφίας κάτι τέτοιο δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται.

Μόλις ολοκληρώσετε το πρώτο κεφάλαιο με τον Kiryu, αλλάζετε χαρακτήρα και περιοχή και μεταφέρεστε στην Osaka και στο ρόλο του Goro Majima. O Majima είναι ένα πρώην μέλος της Yakuza και τώρα βρίσκεται εγκλωβισμένος στην Osaka, λειτουργώντας ένα καμπαρέ για λογαριασμό της οργάνωσης. Αν και το να είναι κάποιος μάνατζερ σε καμπαρέ φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, ο Majima δεν δείχνει και πολύ ικανοποιημένος με αυτή την δουλειά και στόχος του είναι να μαζέψει ένα αρκετά μεγάλο ποσό ώστε να εξαγοράσει την επιστροφή του στην οργάνωση. Η θέλησή του μάλιστα να επιστρέψει στην Yakuza είναι τόσο μεγάλη που δηλώνει ότι είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα ώστε να τον δεχτούνε πίσω. Έτσι έρχεται η στιγμή που του αναθέτουν μια ειδική αποστολή που θα επιτρέψει την επιστροφή του.

Τα φονικά χτυπήματα είναι σήμα κατατεθέν του τίτλου.

H εναλλαγή της ιστορίας μεταξύ των δύο ηρώων λύνει κάποιες απορίες σχετικά με το τί τους συνδέει και συγχρόνως δημιουργεί και διάφορα ερωτήματα για το τί ακολουθεί, με αποτέλεσμα να κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Το σενάριο του Υakuza 0 είναι καλογραμμένο γεμάτο ανατροπές, ευχάριστες ή δυσάρεστες εκπλήξεις και φυσικά, όπως αρμόζει σε ένα παιχνίδι που έχει να κάνει με μαφία, η βία και το αίμα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι χαρακτήρες που συναντάτε είναι αξιομνημόνευτοι και οι πιθανότητες να συμπαθήσετε ακόμα και όσους δείχνουν αντιπαθητικοί στην αρχή είναι μεγάλες. Προφανώς οι πιο ξεχωριστοί χαρακτήρες είναι οι δύο πρωταγωνιστές που, σε αντίθεση με τους πολεμοχαρείς αρχηγούς της Yakuza και τους αιμοσταγείς λακέδες τους, θυμίζουν περισσότερο σύχρονους ιππότες και διακατέχονται απο υψηλή αίσθηση τιμής και δικαιοσύνης, ενώ το να σκοτώσουν είναι η τελευταία επιλογή τους.

O χάρτης του Yakuza 0 είναι αρκετά μικρός για σύγχρονο open-world game. Οι δύο βασικές περιοχές και μερικές ακόμα που επισκέπτεστε με το ζόρι φτάνουν σε μέγεθος το Novigrad από το Witcher 3 και έτσι σπάει δύσκολα η μονοτονία του αστικού περιβάλλοντος. Ίσως όμως γι αυτό τον λόγο ο κόσμος είναι πολύ ζωντανός, γεμάτος παρέες και ανθρώπους που κυκλοφορούν στον δρόμο. Φυσικά σε έναν χάρτη που σας παίρνει μερικά λεπτά να τον γυρίσετε δεν σας δίνεται η δυνατότητα να οδηγήσετε κάποιο όχημα και τα μόνα αυτοκίνητα που βλέπετε να κυκλοφορούν είναι στους αυτοκινητόδρομους που ορίζουν τα σύνορα της πόλης.

Ξεκινώντας την αποστολή τους, ο Kiryu και o Majima βρίσκουν πολλά εμπόδια στον δρόμο τους και ξεκομμένοι πια από τις διασυνδέσεις τους στην Yakuza στηρίζονται αποκλειστικά στις δικές τους δυνάμεις για να επιβιώσουν. Αποκτούν ελάχιστους συμμάχους και οι αποφάσεις που παίρνουν τους κάνουν στόχο περισσότερων εχθρών που θέλουν να τους βγάλουν από την μέση. Ένα άδειο οικόπεδο στο κέντρο του Τόκιο είναι ο στόχος της Yakuza και άλλων οργανώσεων που αναζητούν τον άγνωστο προς το παρόν ιδιοκτήτη του. Η απόκτηση αυτού του οικοπέδου δίνει την ευκαιρία στον κάτοχο του να ξεκινήσει ένα έργο ανάπλασης που του προσφέρει τεράστια κέρδη και ειδικά γι αυτούς της Yakuza την αναγνώριση από τους υπόλοιπους και την ευκαιρία να ανέβει στις τάξεις της οργάνωσης. Η ανάμειξη των δύο χαρακτήρων στην υπόθεση δημιουργεί πολλά προβλήματα στους υπόλοιπους και η επιθυμία τους να τους ξεφορτωθούν αυξάνεται όσο και περισσότερο.

Η επιθυμία για παιχνίδι σε ένα παλιό arcade είναι ανίκητη.

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού καλείστε να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις που επηρεάζουν την εξέλιξη της ιστορίας, δυσανασχετώντας πολύ κόσμο. Κάθε λογής δολοφόνοι και μπράβοι σκέκονται εμπόδιο στον δρόμο σας, με αποκορύφωση τους παντοδύναμους αρχηγούς συμμοριών που έχουν το ρόλο αφεντικών. Επισκέπτεστε και κάποια άτομα στη φυλακή, ανακρίνετε αρκετούς τύπους που ενώ το παίζουν δύσκολοι στην αρχή η γλώσσα τους λύνεται μετά τα απαραίτητα "χάδια", παίρνετε μέρος σε παράνομους αγώνες ξύλου και συμμαχείτε με μυστηριώδεις χαρακτήρες που παρά το σκοτεινό τους χαρακτήρα έχουν τον τρόπο να σας βοηθήσουν. Δεν λείπουν βέβαια και οι καταδιώξεις με αυτοκίνητα και η ανταλλαγή πυρών με τους διώκτες σας στις ελάχιστες περιπτώσεις όπου υπάρχει έντονο πιστολίδι στο παιχνίδι.

Παρά τον μικρό κόσμο, το παιχνίδι διαθέτει έναν εκπληκτικά μεγάλο αριθμό δευτερεύουσων αποστολών και mini-games για να ασχοληθείτε. Μπορείτε να παίξετε παλιά παιχνίδια της Sega όπως το Outrun και το Space Harrier στα κλασικά μαγαζιά με κερματοφάγους, να χορέψετε στην disco, να τραγουδήσετε karaoke και να παίξετε μπιλιάρδο. Εντύπωση κάνει και το βάθος που έχουν μερικά mini-games, όπως οι αγώνες με μικρά τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα που μπορείτε να τροποποιήσετε αλλάζοντάς τους χρώμα, αγοράζοντας εξαρτήματα κλπ. Τις δευτερεύουσες αποστολές τις βρήκα αρκετά πρωτότυπες και με μεγάλο ενδιαφέρον και δεν ένιωσα ποτέ ότι κάνω αγγαρεία η βαριέμαι - σε αυτό τον τομέα το Yakuza 0 παίρνει άριστα. Στην διάθεσή σας έχετε και έναν σεβαστό αριθμό από εστιατόρια, μπαρ και μαγαζιά όπου εκτός από το να κάνετε τις αγορές σας, μπορείτε να αναπτύξετε και φιλία με τους υπαλλήλους τους και να κερδίσετε μια ανταμοιβή μόλις ολοκληρώσετε πλήρως τη φιλική σας σχέση.

Κάποια στιγμή στο παιχνίδι αποκτάτε και την δική σας επιχείρηση και έτσι προστίθεται και το στοιχείο του management στο παιχνίδι. Ο Kiryu γίνεται πρόεδρος ενός μεσιτικού γραφείου, κάτι που σημαίνει ότι επενδύετε σε διάφορες επιχειρήσεις ώστε να αυξήσετε τα κέρδη σας, μπορείτε να αγοράσετε κάποιο μαγαζί που σας ενδιαφέρει και φυσικά βάζετε στη θέση τους τυχόν ταραξίες που πληρώνονται απο ανταγωνιστές σας για να δημιουργούν προβλήματα στις περιοχές που έχετε τις εταιρείες σας. Ο Majima από την άλλη ως ειδικός στα καμπαρέ αποκτάει ένα δικό του καμπαρέ club στο οποίο έχετε πλήρως τον έλεγχο και σκοπός σας είναι να αποκτήσετε πολλούς fans προσφέροντας ικανοποιητικές υπηρεσίες, να εκπαιδεύσετε τα κορίτσια ώστε να είναι αποδοτικά στην δουλειά τους και να σας δίνουν περισσότερα κέρδη και φυσικά να συντρίψετε τον ανταγωνισμό.

Αν και υπάρχουν αρκετά μεγάλα βίντεο, οι περισσότεροι διάλογοι γίνονται μέσω κειμένων.

Από ένα παιχνίδι που παρουσιάζει τον υπόκοσμο και τους επικίνδυνους δρόμους της Ιαπωνίας δεν θα μπορούσε να λείπει και το ερωτικό περιεχόμενο. Σας δίνεται η ευκαιρία να παρακολουθήσετε βίντεο με νεαρές Ασιάτισσες που σας κάνουν νάζια φορώντας μόνο το μαγιό τους, να κλείσετε ραντεβού μέσω τηλεφωνικής ομιλίας εντυπωσιάζοντας την κοπέλα στην άλλη άκρη της γραμμής και, ίσως το καλύτερο απ' όλα, να πάρετε μέρος στο Japan Catfight Club για το οποίο δεν θα αποκαλύψω περισσότερες λεπτομέρειες καθώς το ιδανικό είναι να ανακαλύψετε τί κρύβει μόνοι σας. Πέραν της κεντρικής ιστορίας, καταλαβαίνετε ότι το Yakuza 0 έχει πάρα πολύ περιεχόμενο σε διάφορες παράλληλες δραστηριότητες που αυξάνουν κατά πολύ την ενασχόλησή σας με τον τίτλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχοντας βγάλει το παιχνίδι σε 65 ώρες, είχα ολοκληρώσει μόλις το 30% όσων έχει να προσφέρει.

Για έναν βίαιο κόσμο με μαφιόζους που κόβουν τα δάχτυλά τους σε περίπτωση αποτυχίας, έχουν τα χαρακτηριστικά τατουάζ που πιάνουν όλη την πλάτη και φοράνε λουξάτα κουστούμια και παπούτσια από δέρμα φιδιού, το Yakuza 0 περιέχει ισχυρές δόσεις χιούμορ. Πολλοί διαλόγοι, καταστάσεις και άτομα βγάζουν γέλιο και είναι σχεδόν αδύνατον να μην γελάσετε έστω μία φορά. Αν και είμαι άτομο με πολύ επιλεκτικό χιούμορ(...), γέλασα αρκετές φορές και βρήκα ξεκαρδιστικές αποστολές όπως αυτή που πρέπει να δώσετε συμβουλές σε ένα punk συγκρότημα για το πώς να γίνει πιο hardcore για το κοινό του. Για τους φίλους των 80s υπάρχουν και έμμεσες αναφορές σε ταινίες και μουσικούς της εποχής, ξυπνώντας έτσι μνήμες απο μια περασμένη αλλά αξέχαστη εποχή.

Το σύστημα μάχης του Yakuza 0 βασίζεται κυρίως σε μάχες σώμα με σώμα εναντίον πολλών εχθρών, random encounters με κάθε λογής τραμπούκους, μάχες με μπράβους ατόμων που αναζητάτε και boss fights, συνθέτοντας μια ικανοποιητική γκάμα αντιπάλων. Kάθε χαρακτήρας έχει τον δικό του ξεχωριστό τρόπο μάχης που χωρίζεται σε τρία διαφορετικά στιλ. Απο αργό με δυνατά χτυπήματα και γρήγορο που στηρίζεται στις αποφυγές, μέχρι τη χρήση αντικειμένων του περιβάλλοντος ως επιθετικά όπλα και... breakdance, το σύστυμα μάχης παρουσιάζει συμπαθητική ποικιλία. Αναλόγως τον αριθμό των εχθρών και της περίστασης, μπορείτε να κρίνετε ποιο στιλ είναι καλύτερο για να χρησιμοποιήσετε. Εκτός απο τα στιλ μάχης, έχετε στην διάθεση σας και διάφορα όπλα που είναι χρήσιμα σε περίπτωση που τα βρείτε σκούρα, όπως λοστούς, τεράστια σφυριά, σπαθιά, μαχαίρια, καραμπίνες και πιστόλια. Τα όπλα αυτά έχουν περιορισμένη χρήση και αφού εξαντλήσετε την δύναμη τους πρέπει να επισκεφτείτε το τοπικό οπλοπωλείο για να τα επαναφέρετε. Στο οπλοπωλείο, επίσης, εκτός από αγοραπωλησίες όπλων, μπορείτε να στέλνετε και πράκτορες σε όλο τον κόσμο ώστε να αναζητήσουν και να σας φέρουν ακόμα καλύτερα και αποτελεσματικότερα όπλα.

Όπου δεν πίπτει λόγος...

Το σύστημα μάχης ίσως σας φανεί λίγο δύστροπο στην αρχή και ενδέχεται να βαρέσετε πολλές φορές τον αέρα μέχρι να μάθετε να το δουλεύετε και να απολαμβάνετε να κοπανάτε τους εχθρούς σας. Όπως και στα προηγούμενα Yakuza, οι μάχες είναι πολύ βίαιες και γεμάτες φονικά χτυπήματα, κουτουλιές που ξεκολλάνε κεφάλια και λαβές που καταλήγουν με την μούρη του αντιπάλου κολλημένη στην άσφαλτο. Εκτός της κλασικής μπάρας ενέργειας υπάρχουν και τρεις μπάρες heat gauge που γεμίζουν όσο καταφέρνετε χτυπήματα στους εχθρούς. Με πλήρως γεμάτες τις μπάρες heat gauge μπορείτε να καταφέρετε ακόμα πιο φονικά χτυπήματα, με θεαματικά takedowns που εξολοθρεύουν τους περισσότερους εχθρούς με την μία. Η δυσκολία των μαχών κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Πολλοί εχθροί χρησιμοποιούν όπλα για να σας βγάλουν από την μέση, ενώ έχουν και τη συνήθεια να σας την πέφτουν πολλοί μαζί. Η εμπειρία που αποκτάτε όσο προχωράτε στο παιχνίδι και μια ικανοποιητική ποσότητα ενεργειών που μπορείτε να κουβαλάτε μαζί σας όμως σας βοηθούν να νικάτε όλο και πιο συχνά.

Όσο ολοκληρώνετε αποστολές και εξοδουτερώνετε αντιπάλους, κερδίζετε χρήματα τα οποία κατά κύριο λόγο ξοδεύετε για να αναβαθμίζετε τις ικανότητές σας και να ξεκλειδώνετε καινούριες. Μπορείτε να ανακαλύψετε και καινούριες κινήσεις κάνοντας εκπαίδευση με δασκάλους που βρίσκετε γυρνώντας στον κόσμο του παιχνιδιού. Υπάρχει ένας δάσκαλος για κάθε στιλ μάχης που μπορεί να σας μάθει μια νέα κίνηση όταν έχετε αναβαθμίσει τις ικανοτητές σας αρκετά. Εκτός απο χρήματα, ολοκληρώνοντας συγκεκριμένες αποστολές κερδίζετε και competition points τους οποίους μπορείτε να ξοδέψετε σε ένα συγκεκριμένο σημείο στον χάρτη και να αποκτήσετε ιδιότητες όπως να κερδίζετε περισσότερα χρήματα από εχθρούς που νικάτε ή να μπορείτε να τρέχετε για περισσότερη ώρα.

Το παιχνίδι διαθέτει και multiplayer. Tοπικά μεταξύ δύο παικτών μπορείτε να ανταγωνίζεστε στα βελάκια, στο μπόουλινγκ, στο μπιλιάρδο και στο χορό στην ντίσκο και online στα ζάρια, στο πόκερ και στο mahjong, ένα ιαπωνικό παιχνίδι που μοιάζει με συνδυασμό ντόμινο και χαρτιών. Δεν ξέρω αν οφείλεται στην πρόσφατη κυκλοφορία του τίτλου ή στο ότι δίνεται ελάχιστος χρόνος μέχρι να ξεκινήσει το παιχνίδι αυτόματα με αντίπαλο την ΑΙ, αλλά δεν μπόρεσα να βρω άλλους για να παίξω online. Σίγουρα μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το climax battles, ένα είδος αρένας όπου αντιμετωπίζετε τους εχθρούς με συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως να τους βγάλετε από την μέση μέσα σε ένα χρονικό διάστημα ή να επιβιώσετε από μια μαζική επίθεση. Τα στατιστικά σας καταγράφονται και μπορείτε να τα συγκρίνετε με άλλους παίκτες online.

Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς από την ηρωϊκή γενιά των 80s που να μην θυμάται τα συγκεκριμένα παπιά.

O σχεδιασμός της πόλης είναι ικανοποιητικός, με αρκετή λεπτομέρεια και έντονη την ιαπωνική αισθητική. Οι χαρακτηριστικές τεράστιες διαφημιστικές ταμπέλες και οι πινακίδες με τα γράμματα neon παρουσιάζουν μια πειστική εικόνα του στιλ της Ιαπωνίας. Οι κεντρικοί χαρακτήρες είναι επίσης καλοσχεδιασμένοι, με τους δύο πρωταγωνιστές να ξεχωρίζουν. Δεν ισχύει το ίδιο όμως για τους περισσότερους ΑΙ χαρακτήρες, οι οποίοι σε κάποιες περιπτώσεις δείχνουν πρόχειροι με "ξύλινο" animation. Αν και το παιχνίδι τρέχει σταθερά στα 60fps και σε ανάλυση 1080p, τα γραφικά περισσότερο θυμίζουν PS3 παρά PS4. Πιθανολογώ ότι λόγω της κυκλοφορίας του και στο PS3 στην Ιαπωνία η Sega δεν έκατσε να κάνει έξτρα κόπο για το PS4. Αντίθετα, ο ήχος κινείται σε υψηλά επίπεδα, με ιαπωνικές ροκιές και ηλεκτρονικές μουσικές που δένουν ιδανικά με τις σφαλιάρες που μοιράζετε στους εχθρούς. Το ιαπωνικό voice acting και οι ιδανικές ερμηνείες των ηθοποιών σας βάζουν για τα καλά στην ατμόσφαιρα του παιχνιδιού, δίνοντας την αίσθηση ότι παρακολουθείτε ταινία βασισμένη στον κόσμο της Yakuza.

Ανέκαθεν τα Yakuza μου θύμιζαν πνευματική συνέχεια arcade παιχνιδιών όπως τα Punisher και Cadillacs and Dinosaurs που παίζαμε κάποτε στις καμπίνες, μια ιδανική εξέλιξη ενός είδους που όλο και πιο σπάνια βλέπουμε στις μέρες μας. Αν έχετε PS4 αξίζει να ασχοληθείτε με το Yakuza 0 και να ζήσετε μια τέτοια ξεχωριστή εμπειρία.

Ενδιαφέρουσα ιστορίαΧορταστική διάρκειαΠετυχημένο χιούμορΠληθώρα δραστηριοτήτωνΜικρός χάρτηςΞεπερασμένα γραφικάΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8.5

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ:PS4ΑΝΑΠΤΥΞΗ:SegaΕΚΔΟΣΗ:SegaΔΙΑΘΕΣΗ:ZegetronΕΙΔΟΣ:ΔράσηΠΑΙΚΤΕΣ:Single-player, multiplayerΕΠΙΣΗΜΟ SITE:http://yakuza.sega.com/yakuza0/home.htmlHM. ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ:24/1/2017PEGI:18

Game20.gr, το Άσυλο των gamers

Keywords
yakuza, yakuza, ιαπωνια, sega, σημαίνει, game, witcher, space, club, japan, punk, random, boss, breakdance, heat, νέα, συγκεκριμένο, online, οφείλεται, animation, ps3, ps4, voice, site, http, κινηση στους δρομους, τελη κυκλοφοριας, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, εξτρα, δυνατα, βιντεο, αυτοκινητα, δουλεια, ηχος, ιπποτες, μαγιο, μπιλιαρδο, παιχνιδια, ταινιες, φιλια, ωρα, boss, games, game, ps3, ps4, αγωνες, αιμα, αισθητικη, αξιζει, ασυλο, ατμοσφαιρα, ατομο, βρειτε, βρισκεται, γελιο, γινει, γινεται, γινονται, γλωσσα, δασκαλος, δαχτυλα, δερμα, διαστημα, δυναμη, δυνατοτητα, δικη, δειχνει, δολοφονοι, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, εκπαιδευση, εξελιξη, εποχη, επιθυμια, ερχεται, εστιατορια, εχθροι, ζησετε, ιδιο, ειδος, υπηρεσιες, υποθεση, ισχυει, ιαπωνικη, εικονα, κεφαλαιο, κινηση, λεπτομερειες, λειπει, λογο, μαφια, μαχαιρια, μικρο, μπορειτε, μπραβοι, μονα, παντα, ολα τα παιχνιδια, ονομα, οφείλεται, οχημα, παπουτσια, πιστολια, πιθανοτητες, ποκερ, προβληματα, πρωταγωνιστες, ραντεβου, ρολο, σεναριο, σιγουρα, συγκεκριμένο, συγκεκριμενα, συνεχεια, σειρα, σωμα, συγχρονο, τατουαζ, τοκιο, τρια, φυλακη, υψηλη, φυσικα, φορα, χιουμορ, χρονος, χρωμα, ωρες, αγνωστο, αγορες, animation, βηματα, breakdance, club, heat, ιδανικο, ιδιαιτερα, japan, κοπελα, μια φορα, mini, μοιαζει, παιχνιδι, player, punk, random, sega, σφυρια, σημαίνει, σημα, site, space, σωμα με σωμα, online, witcher, world, voice
Τυχαία Θέματα