Torchlight 2 Review

Όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται καλό θα είναι να διδάσκεται από το παρελθόν και όχι απλά να την αντιγράφει. Αυτό φαίνεται να είναι κανόνας για την Runic Games, τους δημιουργούς του action RPG Torchlight, που ξαναχτυπούν με το Torchlight 2, ένα sequel όχι απλά μεγαλύτερο, αλλά και εμπλουτισμένο με πολλά νέα στοιχεία.

Το σενάριο του Torchlight 2 συνεχίζει από εκεί

που τελείωσε το πρώτο παιχνίδι, με το κακό προερχόμενο από την Heart of Ordrak, να διαφθείρει και να καταστρέφει τα πάντα γύρω του. Το σενάριο είναι τυπικό και σε πολλές περιπτώσεις αδιάφορο, καθώς είναι απλά η αφορμή για να σας βάλει στον κόσμο του παιχνιδιού και να σας παρασύρει σε φρενήρεις ρυθμούς δράσεις. Ξεκινώντας το Torchlight 2 μπορείτε να επιλέξετε από τέσσερις κλάσεις που είναι οι εξής: Embermage – ένας spellcaster που ελέγχει τα στοιχεία του πάγου, φωτιάς και κεραυνού, Berserker – ένας βάρβαρος πολεμιστής με ειδικότητα στης μάχες σώμα με σώμα και την ικανότητα να καλεί πνεύματα ζώων που μάχονται στο πλευρό του, Engineer – πολεμιστής βαρέων βαρών που χρησιμοποιεί κανόνια και άλλα μηχανικά κατασκευάσματα που τον υποστηρίζουν στην μάχη, και Outlander – ένας ευκίνητος μαχητής με προτίμηση στην μάχη εξ αποστάσεως, στην μαγεία αλλά και στης πολεμικές τέχνες.

Η ανάπτυξη του χαρακτήρα σας γίνεται μέσα από τέσσερα βασικά χαρακτηριστικά: Strength, Dexterity, Focus και Vitality, που ενισχύουν την αποτελεσματικότητά σας στο όπλο που ειδικεύεται η κάθε κλάση, αλλά και τις ικανότητές σας. Για κάθε κλάση μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 21 ικανότητες (skills) που απαιτούν συγκεκριμένο level για να ξεκλειδώσουν, με κάθε ικανότητα να διαιρείται σε τρεις διαβαθμίσεις, που και αυτές απαιτούν συγκεκριμένο level για να αναπτυχθούν. Εκτός από τις 21 ικανότητες που έχετε στην διάθεση σας, υπάρχουν και εννιά passive skills που έχουν τον ρόλο υποστήριξης και ενίσχυσης των επιλεγμένων ικανοτήτων σας, καλύπτοντας πολλούς τομείς ανάπτυξης και ενίσχυσης του χαρακτήρα σας.

O Embermage μου με pet ένα... κανίς.

Κατά την δημιουργία του χαρακτήρα, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε ένα από τα οκτώ διαθέσιμα κατοικίδια που σας συνοδεύουν καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Το κατοικίδιο δεν έχει απλά συνοδευτικό ρόλο, αλλά λαμβάνει και αυτό μέρος στης μάχες, μπορείτε να το εξοπλίσετε με αντικείμενα ενισχύοντας τα στατιστικά του, διαθέτει inventory για να σας αλαφρύνει από το βάρος σας κ.α. Ξεχωριστή ικανότητα του pet σας είναι ότι, μπορείτε στο inventory του να φορτώσετε όλα τα αντικείμενα που βρίσκετε κατά την διάρκεια των αποστολών σας και δεν τα χρειάζεστε ή απλά έχετε φτάσει το όριο του αποθηκευτικού σας χώρου και να το στείλετε πίσω στην πόλη να τα πουλήσει, φέρνοντας σας το αντίστοιχο χρηματικό ποσό. Mπορείτε επίσης να ετοιμάσετε μια λίστα με αντικείμενα που χρειάζεστε, κυρίως healing potions ή διάφορα scrolls, και να το στείλετε να τα αγοράσει και να σας τα φέρει, με την όλη διαδικασία να μην ξεπερνάει τα δύο-τρία λεπτά αναμονής.

Αυτό που π

Keywords
Τυχαία Θέματα